Ana içeriğe atla

08.10.2016 Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar
Yazılacak çok fazla yazım var. Sırasıyla sizlere yazmaya devam ediyorum. Hafta sonları maalesef yoğun programım dolayısıyla yazı giremiyorum. Hafta içi de yorgunluktan sızıp kalmazsam yazı girebiliyorum. Neyse gelelim sıradaki Ömür Parfümeri alışverişime.


Normalde Urban markasının Argan Yağı saç serumunu kullanmaktaydım ve memnundumda. Fakat saçlarımda çok fazla boya işlemi olduğundan, uzun zamandır kestirmediğimden, iki kere denize gidip geldiğimden dolayı biraz daha fazla yıpranmaya meyilli hale geldiler. Bu nedenle daha önceden gördüğüm Urban markasının Çok İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar için olan serumunu denemeye karar verdim. Gratis mağazalarındaki fiyatı 26,90.-TL iken Ömür Parfümeri mağazasında bu ürünü 23,50.-TL'den aldım. Ürünü yeni kullanmaya başladım. Ayrıntılı yorumumu daha sonra sizlerle paylaşacağım. 

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024