Ana içeriğe atla

05.08.2016 D&R Kitap Alışverişlerim 2

Merhabalar

Malum daha önce D&R kitap sitesinden yaptığım alışverişi buradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Fakat bu paylaşmış olduğum kitaplar arasında eksik kitabım vardı ve gelip gelmeyeceği belli değildi.

Ayşegül Çiçekoğlu Sen Benim Kaderimsin kitabını birçok kitap sitesinden araştırma yaptım ve maalesef bu kitap hiç bir sitede satışta değildi. Son olarak D&R alışverişime de eklemiştim ve açıkçası geleceğine dair umudum yoktu. Çünkü uzun zaman olmuştu ve siteye o kadar mesaj atmama rağmen kitabın sevkiyatıyla yada stok durumu ile ilgili de cevap vermemişlerdi. 

Cumartesi günü kargom gelmiş ancak cumartesi günleri çalışmadığım için pazartesi sabah masamda bulduğum koli ile haftaya çok güzel bir başlangıç yaptım. Kalemini çok sevdiğim Ayşegül ablamın son kalan kitabını da kitaplığıma ekledim ve şu ana kadar basılı kitaplarının hepsi mevcut. 

Önümüzdeki ay çıkacak Affet isimli kitabını dört gözle bekliyorum. Emir-Melek ve Emre-İlknur hikayesinin devamını okumak için sabırsızlanıyorum. Umarım en kısa zamanda kitap kokusuyla buluşmuş hali raflarda yerini alır. 

Hepinize keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi