Ana içeriğe atla

04.08.2016 A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar

A101 üst üste her hafta kitap verince malum bende dayanamadım ve her hafta kitapları almak için adeta tüm mağazalarını dolaştım. Bu haftaki kitapları gerçekten almak istediklerim olduğundan bulabilmek adına kaç mağaza gezdiğimi hatırlamıyorum. Yine geçen haftalarda yaşanan sevkiyat sıkıntısı maalesef vardı. Bir çok mağaza sevkiyat gelmediğinden ve müşterilerin ürün sormasından sıkılmış durumdalar. 


Geçen hafta perşembe günü yine A101 mağazalarında şölen vardı ki ve fiyatları yine sadece 3,95.-TL'ydi. Üstelik çok okunan kitaplarda bu indirimler olunca tadından yenmedi doğrusu.

Harlan Coben zaten benim favori yazarlarım arasında. Polisiye tarzında ve sonu tahmin edilemez kitaplar yazdığından gerçekten son sayfaya kadar soluk soluğa okuyorsunuz. Zor Oyun kitabı bende yoktu. Olmayan başka kitapları da var bakalım sırayla alıyorum.

Linda Howard Gözyaşlarımı Sildiğim Gün yine konusu ilgimi çeken alınacaklar listesinde olan bir kitaptı. Hatta arka kapak yazısını okurken içimin burkulduğu bir kitap da diyebilirim.

Michael Katz Krefeld Nefes kitabını arka kapağını okuyarak aldım. Macera ve polisiye türünde. Bu fiyata kaçırılmazdı. Polisiye ne de olsa okunur. Her türlü.

Tess Gerritsen zaten hemen herkesin bildiği polisiye, macera dalında favori yazarlar arasında. Kitaplarını merak ediyordum. Kitapları alınacaklar listemde olmasına karşın almak nasip olamadı. Bu fiyata bulunca ilk kitabını almış oldum.

Mai Jia Deşifre Deha kitabını açıkçası daha önce duymadım. Ancak arka kapak yazısında matematik falan geçince açıkçası ilgimi çekti. Öncelikli olarak kendim okumaya; matematik seven oğlumun yaşına içerik olarak uygunsa hediye etmeye karar verdim. 

Geçen haftaki A101 kitap indirimleri bu kadar. Üzerinden çok zaman geçmediğinden belki hâlâ daha mağazalarda bu kitaplardan bulabilirsiniz. 

Hepinize keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi