Ana içeriğe atla

21.07.2016 A101 Kitap Alışverişlerim

Merhabalar

O kadar çok yazı yazdım ki bu konuda artık bilmeyen kalmamıştır sanırım. Ben dün yine A101 mağazalarındaydım. Bu sefer dünya klasikleri 3,95.-TL'den satışa sunulmuştu.
Klasiklerden 4 adet kitap vardı. Bunlar Jane Austen Aşk ve Gurur, Balzac Vadideki Zambak, Charlotte Bronte Jane Eyre ve Emily Bronte Uğultulu Tepeler. Kitapların hepsinin basımı çok güzeldi ve Martı Yayınları baskısıyla çıkmıştı. İçlerinden sadece Jane Eyre ve Uğultulu Tepeler bende olmadığı için bu kitapları aldım ama her zamanki gibi bu kitapları alma sürecimde yine olaylara maruz kalmazsam olmaz. Size de anlatayım.

A101 mağazasına gittim. Önceki haftalarda indirime girmiş olan kitaplar vardı sadece. Mağaza görevlisine dünya klasikleri kitaplarının bitip bitmediğini sorduğumda; henüz açmaya fırsatımız olmadı. Kusura bakmayın sipariş vermek zorundayım şu anda sizinle ilgilenemem sonra gelin dedi. Bu duruma çok kızdım ve görevliye altı üstü kitapları reyona koyacaklarını, bu kadar zor olmadığını söyledim. Görevli başta olmaz dedi ama benimde vazgeçmeye niyetim yoktu. Sonrasında diğer görevli arkadaşına seslenerek istediğim kitapların ismini sordu ve birer tane bu kitaplardan getirmesini istedi. Evet işte zafer bende. Çok mutlu oldum. Kitapların gelmesini beklerken ya bu mağazaya bu kitaplar gelmediyse diye düşünmeye başladım. Ancak az sonra görevli elinde istediğim iki kitapla çıkageldi. Mutlu bir şekilde kitapların ödemesini yaparak mağazadan ayrıldım.

Söylemeden geçmek istemiyorum, kitaplar oldukça kalın. Bu fiyata hakikaten bulunmaz bir nimet denilebilir. Bu haftaki kitaplara sahip olmak isteyenler hadi bakalım A101 mağazalarına. Belki mağazalarda kitaplardan kalmıştır. 

Hepinize keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 2. Bölüm

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Yeni Bir Yıla Merhaba Derken....

 

Naime Özeren - 23 Nisan