Ana içeriğe atla

16.07.2016 Migros Kitap Alışverişlerim

Merhabalar

Otelden çıkışımızın ardından Side'de gezmeye başladık. Her ne kadar araçta klima olsa da Antalya sıcağında yine de bunaltıcı oluyordu.


Sidedeki gezintimizi tamamladıktan sonra içecek bir şeyler almak, aynı zamanda da itiraf ediyorum biraz da serinleyebilmek adına gördüğümüz Migros mağazasına kendimizi attık. İçeri girdiğimizde bizi karşılayan soğuk havayı anlatmaya gerek yoktur sanırım. Kızgın kumlardan serin sulara olayını bizzat yaşadık.

Her zaman olduğu gibi kendimi yine kitap raflarının olduğu bölüme attım. Her ne kadar romanlarda indirim olmasa da çocuk kitaplarında bir alana bir bedava yazısını görünce oğlumla birlikte çocuk kitaplarını talan etmeye başladık. İçlerinde oğlumda bulunan ve oğlumun okuduğu kitaplarda olduğundan dolayı eleme yaptık ve elimizde kalan sadece iki kitaptı. 

Biri Jules Verne Denizde Bulunan Çocuk, diğeri de Louis Pergaud Düğme Savaşları. Bu kitapların fiyatları ise normalde tanesi 4,00.-TL. Ancak biz ikisine 4,00.-TL'den sahip olmuş olduk. Oğlum henüz okumaya başlamadı ancak bizim oğlumla beyin jimnastiği yaptığımdan daha önce bahsetmiştim. Bu nedenle oğluma aldığım kitapları bende okuyorum. Söylemeden geçmek istemiyorum. Bundan sonra okuduğum çocuk kitaplarını da bloğumda yorumlayacağım. Çocuklarına kitap almak isteyen anne-babalara belki bir nebze de olsa ışık tutar düşüncesiyle. 

Herkese keyifli okumalar dilerim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gulam Hüseyin Sâedi Kimdir?

 

Yüksel Uzel - Biraz Geç Kalmadın Mı?

 

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Mimlendim ve Mimledim 34 - Sorularım Ve Ben

Merhabalar Bu sıralar mimler birikti. Sağolsun sevgili blog arkadaşlarım beni mimliyorlar ancak yoğunluğumdan bakamadım.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Mimlendim ve Mimledim - 20 Sinema Ve Ben

Merhabalar Sevgili  Girift  bloğunun sahibi Fatma Nur sinema konusundaki mimdeki beni de mimlemiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. O zaman soruları cevaplamaya başlayalım.