Ana içeriğe atla

Nisan Ayı Kitap Alışverişlerim



Merhabalar

Alışveriş çılgınlığım bazı insanlar gibi giyime, kuşama, süse püse değil kitaba. Kendimi yine tutamadım. Bu ayı boş geçeyim nasıl olsa elimde okunacak çok kitabım var derken bir de baktım kendimi nette kredi kart numaralarını ekrana girerken buluverdim.


Debbie Macomber malum ben daha elimdeki kitaplarını bitiremeden sürekli kitap çıkarıyor. Hızına yetişmek maalesef mümkün değil. Mümkünse bir süre kitap falan çıkarmasın. Daha elimdeki kitaplarını okuyamadım. Fakat bu son aldıklarımla Debbie Macomber'ın ülkemizdeki Türkçe'ye çevrilmiş olan bütün kitaplarını almış oldum. 

Debbie Macomber takipçileri bilirler ancak, bilmeyenler için söyleyeyim Blossom Sokağı serisinden sonra Cedar Cover serisini çıkardı. Bu kitapların içinden sadece Bir Buket Aşk kitabı Blossom sokağına ait. Yıldızlı Gece seriden bağımsız bir kitap. Kalanlar ise Cedar Cover serisinin devam kitapları. 

Debbie Macomber tarzını seviyorum. Her ne kadar insanlar fazla Polyanna olduğunu düşünseler de bu tarz kitapları herkesin okuması gerektiği kanaatindeyim. En azından belki de kaybolmaya başlamış olan insanlığımızı geri kazanmamıza bir nebze de olsa yardımı olur.

Herkese Keyifli Okumalar Dilerim.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.