Ana içeriğe atla

Asude - Daima Aşk Kazanır Kitap Tanıtımı


Merhabalar

Benim gibi Asude hayranı okurları yakından ilgilendiren uzun zamandır beklediğimiz bir haberle geldim. Asude'nin Daima Aşk Kazanır kitabı.


Evet evet yanlış okumadınız, yanlış duymadınız. Pabucumun Ajanı serisinde okuduğumuz Rüya ve Tekin Soyönder çiftimizin kitapla buluşmuş hali ön satışta. 29.04.2016 tarihinde satışa çıkacak olan kitabı büyük bir merakla bekliyorum. Zira Tekin Soyönder'e ve Rüya'ya bayılmıştım. Şimdi ise onların aşkını kitapta okumak çok güzel olacak. 

Hemen kitabı sepete ekleyip siparişini verdim bile. Kitap gelir gelmez ilk okuyacağım kitap olacak. Benim gibi kitabı okuyanlardan yorumlarını bekliyorum. 

Hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim.

Tanıtım Bülteninden


Tekin Soyönder, kuralları yalnızca kendisinin koyduğu tehlike dolu yaşamında güçlü ve yenilmez bir iş adamıydı. Bütün dünyayı korkuttuğu halde Rüya’yı durmaksızın kendine çekiyordu. Bu baş belası kızdan kurtulmaya, çatık kaşları ve yakıcı öfkesiyle onu kendinden uzak tutmaya çalıştı ancak hayat onlar için çoktan bir rol belirlemişti...


Rüya, sınırları babasının çizdiği bunaltıcı hayatında ilk kez bir maceraya atılmak istedi. Bu macera ailesini iflasa sürükleyen adamdan intikam almayı amaçlıyordu. Henüz işin başındayken tatsız bir tanışma yaşadığı Tekin Soyönder’e toslayınca, kaçıp gitmek yerine onunla inatlaşmayı seçti.
Sarpa saran acemi bir plan, hem Rüya’nın hem de Tekin’in hayatını karıştıracak, yeniden bir araya gelmeleri kaçınılmaz olacaktı. Çünkü macera yanlış başlamış olsa da, bu iki zıt insanı birbirine bağlayan bir doğruyla son bulacaktı.


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 544

Ephesus Yayınları


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları