Ana içeriğe atla

18 Mart Çanakkale Zaferi'miz Kutlu Olsun



Merhabalar

Çok özel, çok güzel ve çok anlamlı bir gündeyiz. Yazacak o kadar çok şey var ki, sabah beri gözlerim dolu dolu geziyorum sürekli. Çanakkale Zaferimizin 101.yılında evlerine dönmek için değil, Vatanımızı kurtarmak için giden tüm şehitlerimizi, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Onlar bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiler ve bu uğurda kesinlikle geri dönmediler. 



Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER sözünden sonra gerçekten geldikleri gibi geri gittiler. Bu vatan kolay kazanılmadı. Nice canlar gitti gencecik. Bundan sonra da Vatanımızı kurtarmak için onlar kendileri feda ettiyse bizler de onlara minnet borcumuzu ödemek için Vatanımıza sahip çıkmalıyız. 

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anmak için her sene turizm firmalarının düzenlediği turlar var ve bizde ailecek bu akşam nasipse gideceğiz. Herkesin ölmeden önce yapması gereken şeyler vardır ya. Benden size bir tavsiye Çanakkale Şehitliği'ni mutlaka görün. Ben daha önce gidip görmüştüm ve emin olun topraklara basmaya kıyamıyorsunuz. Oradaki o atmosfer öyle bir şey ki sizi içine alıyor. Seyit Onbaşı'nın heykelini görünce tüyleriniz diken diken oluyor. Burada daha anlatılamayacak o kadar çok şey var ki; siz en iyisi gidin, görün ve bu Vatanın nasıl kazanıldığına kendiniz şahitlik edin. 

Hepinizden oradaki şehitlerimize selam götüreceğim. Sizler sayesinde bu topraklarda rahatça uyku uyuyabiliyoruz. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun. 

Unutmayın ÇANAKKALE GEÇİLEMEDİ.GEÇİLEMEZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Piyasalarda Bugün: 22 Ocak 2025

 

Közlenmiş Kapya Biber Çekirdeği Nasıl Çıkar?

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Taner Şener Kimdir?

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Jennifer Royce - Zorba Aşık Kitap Tanıtımı

Kalesini ele geçiren acımasız Lord Fergus’tan kurtulabilmek için hasta babasını geride bırakmak zorunda kalan Leydi Sheena, kalesinin ve kalbinin kapısını tüm dünyaya karşı kapatmış olan bir adama sığınmak zorunda kalır.

Kübra Nur - Çirkin Ördek Yavrusu

Merhabalar Cumartesi gece başlayıp, o gece bitirdiğim bir kitap Çirkin Ördek yavrusu.

Seda Özerbay - Kaşıbeyaz

Merhabalar Bu sıralar sanırım fazlasıyla gülümseten kitaplar okumaya ihtiyacım var. Şöyle kafa dağıtan aşk hikayelerine. Zira havalardan sanırım içimden başka tür kitap okumak gelmiyor. Seda Özerbay'ın Kaşıbeyaz kitabı da bu kitaplardan biri. Sosyal medya da dolaşırken dikkatimi çeken ve okurken keyif aldığım benim şezlong kitaplarından oldu kendisi.