Ana içeriğe atla

18 Mart Çanakkale Zaferi'miz Kutlu Olsun



Merhabalar

Çok özel, çok güzel ve çok anlamlı bir gündeyiz. Yazacak o kadar çok şey var ki, sabah beri gözlerim dolu dolu geziyorum sürekli. Çanakkale Zaferimizin 101.yılında evlerine dönmek için değil, Vatanımızı kurtarmak için giden tüm şehitlerimizi, saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Onlar bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiler ve bu uğurda kesinlikle geri dönmediler. 



Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER sözünden sonra gerçekten geldikleri gibi geri gittiler. Bu vatan kolay kazanılmadı. Nice canlar gitti gencecik. Bundan sonra da Vatanımızı kurtarmak için onlar kendileri feda ettiyse bizler de onlara minnet borcumuzu ödemek için Vatanımıza sahip çıkmalıyız. 

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anmak için her sene turizm firmalarının düzenlediği turlar var ve bizde ailecek bu akşam nasipse gideceğiz. Herkesin ölmeden önce yapması gereken şeyler vardır ya. Benden size bir tavsiye Çanakkale Şehitliği'ni mutlaka görün. Ben daha önce gidip görmüştüm ve emin olun topraklara basmaya kıyamıyorsunuz. Oradaki o atmosfer öyle bir şey ki sizi içine alıyor. Seyit Onbaşı'nın heykelini görünce tüyleriniz diken diken oluyor. Burada daha anlatılamayacak o kadar çok şey var ki; siz en iyisi gidin, görün ve bu Vatanın nasıl kazanıldığına kendiniz şahitlik edin. 

Hepinizden oradaki şehitlerimize selam götüreceğim. Sizler sayesinde bu topraklarda rahatça uyku uyuyabiliyoruz. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun. 

Unutmayın ÇANAKKALE GEÇİLEMEDİ.GEÇİLEMEZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Gonca Çiftçioğulları Röportajı

M erhabalar Şubat ayını bitirdiğimiz şu günlerde Şubat ayının son röportajı için bu haftaki konuğum Sevgili Gonca Çiftçioğulları.

Tarihte Bugün 18 Ocak

 

My Princess Dizi Yorumu

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Tarihte Bugün 17 Ocak

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Peyniraltı Edebiyatı Dergisi

  Merhabalar Peyniraltı Edebiyatı Dergisi kitap alışverişim sırasında hediye olarak gönderilen bir dergiydi. Benim gibi meraklı olabilecek kişiler için dergi içeriğini ve yayımlanan bir kaç şiiri paylaşıyorum. 

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.