Ana içeriğe atla

14.01.2016 A101 Kitap Alışverişlerim



Merhabalar

A101 marketinin indirimlerini takip eden yurdum insanı gibi bende Perşembe günlerini sıkı bir şekilde takip ediyorum ancak bir farkla. 



Sevgili takipçiler kap, kacak, zerzevat, nevresim peşindeyken ben deli gibi kitaplara saldırıyorum. Uzun zamandan beridir de A101 kitap indirimlerine çalıştığım için maalesef yetişemiyordum. Fakat bu hafta 14.01.2016 Perşembe günü yapılan indirimlerdeki kitapları bir toplamışım sormayın. Zira A101 markette çalışan reyon görevlisi arkadaş sağolsun güler yüzlü biri olmasına karşın, mağazalara gelen kitapların diğer mağazalarla aynı olduğunu ve Rana Mercan, Fatma Solak ve Safiye Çetinkaya'nın kitaplarından başka kitap olmadığını belirtti. Ben kendisine ve samimiyetine, bilgisine inanarak kitabın tanesine 3,95,-TL ödeyerek mağazadan ayrıldım.

Nitekim sosyal medyada da A101 marketten alınan kitaplar paylaşıldığından dolayı Kamuran Akdemir , Havvanur Kepir ve Hasibe Akdiş kitaplarının da olduğunu gördüm. Evimizin yakınlarındaki diğer A101 markete gittiğimde Kamuran Akdemir ve Havvanur Kepir'in son kalan birer kitabına atmaca misali yapıştım. 

Harlan Coben ve David Baldacci ise daha öncelerden ellerinde kalan son kitaplarmış ve onları da hemencecik toplayıverdim. Fiyatı 4,95.-TL

Bakalım önümüzdeki hafta indirimli kitaplar gelecek mi? Çünkü her hafta okunabilecek tarz da kitap gelmiyor. Bazı haftalar çocuk kitapları, boyama kitapları ya da okunacak gibi olsa da cep boy kitaplar geliyor ancak ben cep boy sevmediğimden dolayı almıyorum.

Aldığım kitapların listesini de yapıyorum ve hepinize keyifli okumalar diliyorum.

David Baldacci - Bedeli Ödenen Günahlar
Harlan Coben - Orman
Kamuran Akdemir - Gece Güneşi Düşler
Havvanur Kepir - Aşkın Bedeli
Fatma Solak Lekeli Melek
Safiye Çetinkaya - Eylül Vurgunu
Rana Mercan- Lavanta Kokulu Sevgilim



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım.