Ana içeriğe atla

Peter Swanson - Öldürmeye Değer Kişiler Kitap Tanıtımı



Merhabalar

18.12.2015 tarihinde raflarda yerini alacak yine ilginç bir adı ve konusu olan bir kitapla geldim. Peter Swanson ve Öldürmeye Değer Kişiler.

Kitap adı gibi konusu da ilgi çekici görünüyor. Bir gece tanımadığınız bir yabancı ile içip kendinizden geçiyorsunuz ve hayatınızdaki öldürmeye değecek kişiyi anlatıyorsunuz. Daha da ilginci o kişi de size yardım ediyor. Acaba bu ikiliden nasıl bir sonuç çıkar? Adamın öldürmeye çalıştığı karısı gerçekten ölür mü? ve tanıtım yazısında en çok da ilgi çeken son yazılan kısım. Bu hikayenin sonunda yalnızca bir kişi hayatta kalacak. Acaba adamın karısı mı en sonunda herkesi öldürecek? Bu da pek tabii ki mümkün. Ava giderken avlanmak.

Size geçenlerde yine polisiye kitap tanıtımı yaptığımda bahsetmiştim. Bu sıra acayip polisiye romana sardım. (Psikopatlıkla alakası yok heyecan adrenalinde lazım hayatta. Bünyeyi canlı tutar.) Elime geçen bütün polisiye romanları toplayıp, aynı zamanda da alışveriş ve okunacak listelerime de ekliyorum. Fakat Öldürmeye Değer Kişiler kitabının konusu gerçekten de ilginç geldi. Okuyalım bakalım kim kimi nasıl öldürüyor? Kitabın ön siparişi kitap sitelerinde açılmış durumda. Konusunu beğenenler sepete ekleyebilirler.

Şimdiden Keyifli Okumalar.

Tanıtım Bülteninden


Birkaç Tane Çürük Elma Tanrı’nın Belirlediği Zamandan Önce Yok Olsa Ne Fark Eder...

Lily Kintner Heathrow Havalimanı, bekleme salonunun barında Ted Severson’la tanışır. İçilen martinilerin sayısı arttıkça aralarındaki samimiyet de artar. Bu iki yabancı kendileriyle ilgili en mahrem sırları birbirlerine anlatırlar. Ted, karısı Miranda’nın kendisini bir hafta önce aldattığını öğrendiğini söyler. Belki de en başından beri birbirlerine uygun değildirler. Sohbet ilerledikçe Ted yarı şaka karısının ihaneti yüzünden onu öldürmek istediğini açıklar. Bu şok edici itiraf karşısında Lily, ona bu konuda yardım edebileceğini söyleyerek işi içinden çıkılmaz bir hale sokar. Ne de olsa herkes bir gün ölecektir, birkaç çürük elmayı zamanından önce toprağa göndermenin ne sakıncası olabilir ki?
Bir anda bu ikili kendilerini ölümcül bir kedi-fare oyununun içinde bulurlar; her şey bittiğinde yalnızca bir kişi hayatta kalabilecektir.


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 296

Altın Kitaplar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Naime Özeren - 23 Nisan

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Bir Yaprak Sarması Meselesi

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları