Ana içeriğe atla

Ayşegül Çiçekoğlu - Sen Benim Kaderimsin Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Yakın zamanda raflarda yerini alan wattpad'de okuduğum ve beğendiğim bir kitapla geldim. Ayşegül Çiçekoğlu Sen Benim Kaderimsin.
Aslında kitabı yorumlamak da istiyorum ancak kitaba ve yazara haksızlık olmaması açısından kitap halini yeniden okuduktan sonra sizlerle paylaşmak uygun olacak. Kapak tasarımına bayıldım. Zeynep çok şeker görünüyor. Kirpi ile Selçuk'un hikayesini sizlere tavsiye ederim. Ben okurken eğlenmiştim.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun wattpad'de yazılan bütün hikayelerini okuyan biri olarak sıkı takipçisiyim. Akıcı bir kaleme sahip. Çok kısa süre sonrada yine wattpad'de yayınlanan Yaşanmamış Yıllar isimli hikayesini kitap kokusu ile buluşturacak. Ayrıca wattpad'de yayınlamakta olup emek hırsızlığı nedeniyle yayından kaldırılan, kitap olmayı bekleyen hikayeleri de mevcut. Yolun açık olsun Ayşegül Çiçekoğlu. Yepyeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Sen Benim Kaderimsin; bitmeyen bir aşkın, sevdiğinin gözlerinin içine bakıp, titreyen bir yüreğin, sabrın ve sadakatin hikâyesi...

İnatçı, hırçın ve dikbaşlıydı Zeynep. Öyle her erkeğin çekebileceği bir kız değildi. Kendi de bunun farkında olduğu için “Evlenmeyeceğim!” derdi.
Çapkın, serseri ve yakışıklıydı Selçuk. Zeynep’i ilk kez gördüğünde, o daha ufacık bir bebekti. Parmağını tutan ve ona gülümseyen bu bebeği, ilk görüşte sevdi.
Onlar didişe didişe birlikte büyüdüler, birlikte oynadılar ve zamanı geldiğinde de yüreklerinde büyüyen sevgiye karşı koyamadılar. Ama Selçuk, “Kirpi” diye çağırdığı kıza âşık olduğunu anladığında, uzun ve yorucu bir yolun kendini beklediğini bilmiyordu. Yine de ne olursa olsun tek bir şeyden emindi: Bu inatçı Kirpi’yi ilk gördüğü andan beri seviyordu ve ondan asla vazgeçmeyecekti. Peki ya Kirpi buna ne diyecekti? Unutmayın, onun dikenleri vardı! Onlar birbirlerinin kaderi olabilecek miydi?


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 400

Olimpos Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024