Ana içeriğe atla

Meral Kır - Yolum Aşka Düştü

Merhabalar

Meral Kır okumaya başlayan ve kitaplarını elinden bırakamayan, yeni kitap çıkarsın diye bekleyen herkes gibi bende Aylardan Aşk ve Aşkı Seçtim kitaplarından sonra merakla beklediğim Yolum Aşka Düştü kitabı çıkar çıkmaz hemen sipariş verip okudum.
Diyeceksiniz ki neden bu zamana kadar yorum gelmedi vakit olmadı maalesef. Üzgünüm.


Ahmet Sancaktar ve Sena'yı zaten diğer iki kitaptan tanıyoruz ancak bilmeyenler için size kısaca bahsedeyim.

Sena küçüklüğünden beri Ahmet Sancaktar'a aşıktır. Ancak evin uçarı oğlu Ahmet Sena'nın farkında bile değildir. Onun hayatı gününü gün etmekle geçmektedir. Gel zaman git zaman sonunda Sena Ahmet Sancaktar'la herhangi bir şey olamayacağını anlar ve hayatına yön vermek ister. İşe de nişanlanarak başlar. 

Sena hayatımı düzene koydum dediği anda asıl bomba patlar. Çünkü bir cinayet işlenir ve asıl suçlu Sena'dır. Bu zor günleri atlatırken yanında olabilecek tek kişi de Ahmet Sancaktar. Fakat bu olay basit bir cinayet midir? ve Sena bu cinayetten ve zanlı olma halinden kendisini nasıl aklayacaktır? İşler karışırken Sena ve Ahmet birbirlerinin çekiminden kendilerini nasıl koruyacaklardır?

Meral Kır aşk ve polisiyeyi karıştırmakta gerçekten büyük bir ustalık gösteriyor bunu biliyoruz ancak, asıl çıkışı bence Yolum Aşka Düştü ile yaptığını düşünüyorum. Sonuna kadar heyecan dorukta okuduğum nadir kitaplar arasında. Bir ara gece kalkıp okumaların meşhurdur malum ne olacak diye gece kalkıp okuyordum ( ki eşim beni kitabı yırtmakla tehdit edince mecburen bırakıp uyumak zorunda kaldım) o derece sürükleyici bir kitap. 

Bir kitapta aranan bütün her şey vardı. Aşk,gerilim,cinayet,gizem,tutku,güven bunların hepsini bir yerde bulmak maalesef çok zor. Meral Kır'ın kalemine zaten sözüm yoktu ama bu sefer hakikaten kendisini aştığını düşünüyorum. Her saniyeyi adrenalin salgılayarak okutmak gerçekten büyük başarı.

Kitapta Ahmet'e deli olduğum bölümler yok değildi hani hatta oldukça fazlaydı. O nasıl bir ukalalıktır bir ara boğazlamak istedim. O kadar olayın arasında bile dalgacı tutumunu bozmadı. Zaman zaman Ahmet git artık yeter sen olmasan daha iyi olacak dediğim yerlerde vardı. Aslında daha çok çok yazmak istiyorum kitapla ilgili ama heyecanınızı da söndürmek istemiyorum.

Ahmet Sancaktar ve Sevgili Sena'nın hikayesini okumadıysanız hemen okumaya başlamalısınız. Kitaplığınızda bulunması gereken bir yazar bence Meral Kır. Kitaplarını okuduğunuzda keşke daha önceden alsaydım diyebileceğiniz, pişman olmayacağınız bir kalem.

Meral Kır Mehmet ve Serra'nın hikayelerini de yazar mı bilmem ama onlarında bundan aşağıda kalacağını açıkçası düşünmüyorum. Kalemine sağlık Meral Kır. Yeni kitaplarını (Mehmet ve Serra olursa daha güzel olur tabii ) sabırsızlıkla bekliyoruz.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden

“Bir daha dünyaya gelirse âşık olacağı adamı insan ırkından seçmeye karar veren, şaşkın akademisyen Sena Tekin ve önce Sena’yı öpüp sonra, “Pardon, ben senin ağabeyin sayılırım,” diyen Ahmet Sancaktar’dan soluksuz okuyacağınız bir roman… AŞK, ZOR OYUNLARI SEVERDİ AMA BU BİR OYUN DEĞİLDİ; BU, TUTKUYA YENİK DÜŞENLER İLE YOLU AŞKA DÜŞENLERİN SAVAŞIYDI. Severek yaptığı bir işe, harika bir nişanlıya ve güzel dostlara sahip olan Sena’nın tüm hayatı televizyonda izlediği bir haberle alt üst olur. Özenle kurduğu dünyası yavaş yavaş yıkılırken, hayatını geri alacağına dair tüm umutlarını kaybetmenin eşiğine gelir. Ancak Sena’yı asıl korkutansa, yıllardır âşık olduğu Ahmet Sancaktar’ın onu korumak için her şeyi göze almasıdır. Çünkü artık genç kızın hem hayatı hem de kalbi tehlikededir… Ünlü ve zengin Sancaktar Ailesi’nin hırçın, asabi ve ukala olarak tanınan üyesi Ahmet Sancaktar’ın sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur. Ancak girdiği amansız kovalamacanın içinde Sena’yı korumak için yaptıkları kendisini bile şaşırtırken, Ahmet’i asıl korkutan şey ise ayağına dolanan aşktır. Karanlıktaki düşmanla savaşmak mı, yoksa aşka karşı gelmek mi daha zordu? Yaşayıp görmekten başka şansı yoktu…

Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 496

Aspendos Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi