Ana içeriğe atla

Yeni bir blog




Merhabalar

Uzun zamandan beri bloğumla ilgili bir çok mesaj alıyorum. Öncelikle bunun için hepinize çok teşekkür ederim. Gelen bu mesajlara istinaden artık bloğumda yaptığım kitap alışverişlerinden, kütüphane günlüklerimden ve okuyacağım kitaplardan da bahsetmeye karar verdim. 
Bu konu ile ilgili o kadar çok mail ve mesaj aldım ki; bununla ilgili neler yapabilirim diye uzun zamandır düşünüyordum. Bundan dolayı da bloğumda sizlerin de desteği ve sevgisiyle sayesinde sizlere yararlı olabileceğini düşündüğüm kitap paylaşımları da yer alacak. 

Ayrıca yeni çıkacak olan kitapları da paylaşacağım ki; bu şekilde sizler de yeni çıkacak olan kitaplar hakkında fikir sahibi olabileceksiniz. 

Blog da paylaşılması istenen bir diğer konu ise çocuk kitapları. Bu konu da her ne kadar yorum yapamamış olsam da, oğlumun okuduğu ve sevdiği çocuk kitaplarını da sizlerle paylaşacağım.

Şimdilik benden bu kadar sevgiyle kalın. Hoşçakalın ve okumayı ihmal etmeyin.

Keyifli Okumalar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024