Ana içeriğe atla

Özlem Türk - Annemin Gelini Olur Musun 2 Kitap Tanıtımı


Merhabalar


Bugün sizlere 06.11.2015 tarihinde raflarda yerini alacak olan bir serinin devam kitabını tanıtacağım. 
Özlem Türk'ün Annemin Gelini Olur musun kitabını okuyanlar ikincisinin çıkmasını aylardır beklemekteydiler. Ve kitap nihayetinde ön satışa çıkmış durumda. 

İlk kitabın çok fazla soru işaretinin olduğu bir yerde kalan macera devam ediyor. Ancak ilk kitabını okuyan bir çok kişi ki bunlardan biri de benim; devam kitabı olmasının gereksizliğini söylemektedirler. Nedeni de gereksiz uzatılmış diyaloglar. Caner karakteri ne kadar eğlenceli bir karakter olsa da çok fazla gereksiz diyaloğu vardı ve bu da okuma esnasında sıkıntı vermeye başlamıştı. İlk kitabın acemiliği olarak düşündüğümüz bu durumu inşallah sevgili yazarımız ikinci kitabında devam ettirmemiştir ve Afife Hala karakteri umarım daha da baskındır.Bu nedenlerden dolayı da tek kitapta bitebilecek olan bir hikaye iki kitaba yayılmış oldu.

Genel hatlarıyla eğlenceli bir kitap olan Annemin Gelini Olur musun serisinin ikinci kitap yorumunu en kısa zamanda sizlerle buluşturmayı düşünüyorum. Kitabı ilk kez okuyacaklar devam kitabı çıkmadan okumaya başlamayın. Zira birinci kitabın sonu çok gıcık bir yerde son bulmuştu ve devam kitabı beklemekten nefret eden biri olarak neden kitabın sonuna bakmadığım için kendime de kızmıştım.

Gelelim kitabı tavsiye eder miyim? Kitabın her ne kadar klasik bir konusu olsa da akıcı bir anlatımı olduğunu söyleyebilirim. (Zira ilk kitabını bir gece de bitirdim.) İkinci kitabını henüz okumadığım için anlatımı ile ilgili yorum yapamayacağım. İçinde geçen diyaloglar insanın kafasını dağıtacak nitelikte. Yazarın kalemine sözüm yok. Nitekim kurgu da güzel. 

Aksen ve Yekta çiftini sevmiştim ve yarım kalan hikayelerini de en kısa zamanda tamamlayacağım. Özlem Türk Yolun açık olsun. Yeni hikayelerinde başarıların daha çok olsun.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden

17 Yaşındaki Özlem Türk’ün ilk kitabı Annemin Gelini Olur Musun 30.000 adet basıldı. Kendilerine “A.G.O.M. aşireti” diyen büyük bir fan kitlesi var. Serinin devamı niteliğinde olan A.G.O.M 2. - Bir Kurbağa ve Civciv Hikayesi “Aşiret” tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. HER ŞEY, BİR ANNENİN ÇAPKIN OĞLUNU EVLENDİRMEK İSTEMESİ İLE BAŞLADI. “Annem bir gelini olsun istiyor. Ancak ben evlenmek istemiyorum, gençliğimi tek bir kadınla geçiremem. Seninle bir oyun oynayalım. Annemin gelini olur musun?” Yekta, oyun oynamak senin neyine? Gördün mü nereden nereye?  

Baskı Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 552

Müptela Yayınları 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Gizem Bilici - Ateşkes

Merhabalar Gizem Bilici'nin kalemi ile tanışmam  Gönülçelen  kitabını hediye eden bir arkadaşım sayesinde olmuştu. Yakın zamanda Ateşkes kitabını da çok merak ettiğimden okumak istedim. 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Tarihte Bugün 13 Mart

 

Monica Mccarty - Aziz

Merhabalar İskoç hikayelerine merak salmama neden olanlara selam olsun diyerek başlayalım.

Tay 2: Ebabil Takımı

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.