Ana içeriğe atla

Maya Banks - Sıcak / Nefes Nefese Üçlemesi 1

Gabe , Jace ve Ash üniversite de tanışmış ve okul bittikten sonra da birbirlerinin ayrılmaz parçası olmuş üç arkadaştır.
Arkadaş dan da öte sıkı dostlukları vardır. İş anlamında hepsi birbirini tamamlamakta ve aynı zamanda da birbirlerine sonsuz güvenmektedirler. Mia ise Jace'in küçük kız kardeşi. Bu üç arkadaşın en hassas noktası da denilebilir. Ta ki günün birinde Gabe Mia'ya farklı gözle bakmaya başlayıncaya kadar. 

Mia ise 24 yaşındadır. Ayakta kalabilmek için zengin abisinin ona sunduğu imkanları elinden geldiğinde reddeden ve bu nedenle de kimseye yük olmamak adına küçük bir pastahane de kendi okuduğu bölümle alakalı olmasa da çalışıp hayatını kazanan güzel bir kızdır. 

Genç kızlığa adım attığından beridir de Gabe onun hayallerinin erkeğidir. Zamanında yeni yetmelikten kaynaklandığını düşünse de, artık genç bir kız olmuştur ve Gabe Mia için halen tutkudur. Ondan vazgeçmesi ise mümkün olamamıştır.

Mia'nın hayatı katıldığı bir otel açılışında değişir. Güya abisine sürpriz yapmak için açılışa gider ancak asıl amaç Gabe'i görmektir. Otel açılışında Mia abisini bulamaz ve Gabe ile karşılaşır. Bu karşılaşma Mia'nın hayatının dönüm noktasıdır. Gabe önce onu öper ve daha sonra ona ertesi günü ofisine gelmesini söyler. Mia ise değişik duygular içinde ofise gittiğinde Gabe ona özel asistanı olmasını teklif eder. Ancak bu asistanlık göstermeliktir ve Gabe'in asıl amacı Mia ile sevgili olmaktır. Fakat Gabe abisinin arkadaşıdır. Mia ve Gabe tehlikeli sularda yüzmek için hem acele etmekte, hem de bir o kadar tedirgin olmaktadır. 

Fakat Mia'nın bilmediği gerçek ise bir tokat gibi suratına çarpılır. Gabe Mia'ya bir sözleşme uzatır ve sözleşme şartlarında beraber olmalarını teklif eder. İmzalandığı takdirde Gabe Mia'nın hem sahibi ve hem de hayatı hakkında karar veren tek kişi olacaktır. Ancak sözleşme gereği bağlanmak ve duygusal ilişki yoktur. Zamanı geldiğinde Mia ve Gabe sözleşmeye göre ayrılacak ve herkes kendi yoluna gidecektir.

Maya Banks Nefes Nefese serisinin ilk kitabı Sıcak bize her ne kadar Grinin Elli Tonu serisini andırsa da açıkçası sözleşme kısmı ve bazı sahneler dışında bence yanından bile geçmiyordu. Çünkü Grinin Elli Tonu serisi gerçekten duyguları açısından çok farklı bir adamı anlatıyordu. Burada ise daha basite indirgenmiş bir adamla karşılaşıyoruz. Aslında sözleşme yapmasının da nedeni var ancak geçmişi öyle karanlık falan değil. Sadece kendisini ve yaşadığı ilişkiyi sağlama almak açısından. Geçmişte yaşadığı sıkıntılı bir evlilik yüzünden. Bunun dışında +18 olduğunu söylemek istiyorum. Gabe ve Mia çiftini sevdim ancak o kadar abartılacak bir kitap olduğunu da düşünmüyorum. Bu tarz kitaplar Grinin Elli Tonundan sonra açıkçası mantar gibi çoğaldı. Kitap konu olarak klasik bir konuya sahip. Okunabilir mi evet ama sonu tahmin edilebilir. Çok fazla beklentiye girmeden okuyabilirsiniz. 

Mia ve Gabe güzeldi. Bakalım Jace ve Ash'in hikayeleri olan Ateş ve Kor'da neler yaşayacağız. Keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Gabe, Jace ve Ash: Ülkenin en varlıklı ve güçlü erkekleri. İstedikleri her şeyi elde etmeye alışkınlar. Hemen her şeyi. Gabe’in en büyük hayali ise onun için yasak elma olan bir kadınla fantezi yaşamak. Şimdi o yasak elma yeterince olgunlaşmış durumda…

Gabe Hamilton, Mia Crestwell’i otelin açılışında gördüğünde, aklından geçenler yüzünden cehenneme gideceğini biliyordu. Ne de olsa, Mia onun en yakın arkadaşının kardeşiydi. Ama artık küçük değildi. Gabe de arzularını hayata geçirmek için çok uzun süre beklemişti.

Mia’ya ilk gençlik günlerinden beri ilgi duymuş, onunla ilgili hayaller kurmuştu. Kendisi ondan on dört yaş büyükse ne olmuştu yani? Mia ise onu erişilmez biri olarak görüyor ama bu adama duyduğu tutkudan kurtulamıyordu.

Gabe onu kendi dünyasına çektiğinde, Mia bu adam ve talepleri hakkında bilmediği çok şey olduğunu keşfedecekti. Yoğun ve tutkulu ilişkileri ikisinin de beklemediği bir yolda ilerleyebilir, belki ihanete bile açık olabilirdi.

Sayfa Sayısı : 461

Basım Yılı : 2013

Epsilon Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan

Megalodon Köpek Balığı Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhabalar Bugün sizlere Megalodon hakkında bilgi vereceğim.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

26 Nisan 2024 Cuma Altın Fiyatları

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan