Ana içeriğe atla

Işıl'ca - Bekir Kitap Tanıtımı

Işıl Hanım'ı tanımam Duygu sayesinde oldu. Allah'ım o nasıl bir kitaptır ki Sado'ya resmen aşık oldum. (Aman eşim duymasın :))
Zaten kitaplarla kafayı yediğimi düşünüyor resmen kendi kafama sıktım sanki. Neyse konumuza dönelim.

Uzunca bir zamandır Işıl Hanım'dan beklenen kitap en sonunda raflardaki yerini aldı ve ben inanılmaz mutluyum. Bekir tüm kitaplarımızdaki ağır abi. Onun her şeye çözüm bulan o hali yok mu? Kan olabilmek gerçekten de tam Bekir'e göre. 
Duygu'yu okurken açıkçası Bekir'i çok merak etmiştim. Sonrasında çıkan Ali'm kitabı ise zaten bize Bekir'in geleceğinin sinyallerini vermişti. Sonunda sevgili yazarımız bizi Bekir'imize kavuşturdu. Ateşli Selma'sı ile olan yolculuğunu ve onun dünyasını okumak da ayrıca bir zevk olacak.

Aslında Işıl Hanım'ın kitapları hakkında yazılacak çok şey var. Karakter seçimlerinde de gerçekten çok başarılı. İnsan birini okurken diğerinin dünyasını da merak etmeden duramıyor. Peki ya bu develerin üç kitapta anlatılan hayatı bize yeter mi? Tabii ki de yetmez. Ben ısrarla ve inatla Duygu ve Sedat'ın devamını bekliyorum. Nitekim yazara bu konuda bildiğim kadarıyla yoğun bir baskıda söz konusu. Bu kadar okur Bekir'den sonra Sedat'ı kısaca Sado'yu büyük bir merakla bekliyor ve umarım Işıl Hanım'da Sado'yu bizlere yazar, keyifle okuruz. 

Işıl Hanım'ın kitaplarını size şiddetle tavsiye ediyorum. Nitekim benden başka okuyan diğer arkadaşlarım da aynı düşünceler. 

Neydi Ali Candı, Bekir Kandı ve Sedat AŞKTI. 

İyiyim. İyiyiz. Biz Hep İyi Oluruz.

Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Yaşam, Umut Üzerine Kurulan Camdan Bir Dünya… Aşk; Bekir’in kaderine yazılmış bir vuslattı ve savaşmadan bu aşka ulaşamayacaktı. Yıllar boyu sadakatle savaşacak, ruhunun karanlığını aşkıyla aydınlatacaktı... Her şeye rağmen sabırdı aşkı... Ne geçmişi... ne geleceği... ne umutları yön verecekti hayatına. Dua olacak bir cümle girecekti ailem diyeceği insanlarla birlikte karanlık çökmüş öksüz ruhuna... İyiyim... İyiyiz... Biz hep iyi oluruz. Yıllarca içini kemiren kimsesizliğe, ailem diyeceği, uğruna canını vereceği insanlarda bulduğu sevgi cevap verecekti. Kan olmak değildi mesele... Mesele can olmaktı...

Baskı Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 464

İndigo Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Kademe Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu

 

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.