Ana içeriğe atla

C.L.Parker - Milyonluk Kirli Sır

Delanie arkadaşları arasında Lanie genç ve güzel bir kızdır. Tek hayali okumak olan Lanie için hayat sandığı kadar da kolay değildir.
Annesinin rahatsızlığı nedeniyle babasının da işten çıkarılması ve akabinde kesilen sigortaları hayatlarını daha da zorlaştırır. Lanie ve babası para bulabilmek için her yolu deneseler de başarılı olamazlar. Üstelik annesinin bakıma ihtiyacı vardır. Bu nedenle işten çıkarılan babası annesinin bakımı üstlenir. 



Lanie'nin en yakın arkadaşı Dez ise bir barda çalışmaktadır. Ancak çalıştığı yer göz önüne alındığında daha çok paravan görevi gören bir yerdir. Aslında barın altında başka bir dünya yatmaktadır. 

Barın sahibi Scott zengin iş adamlarına istekleri doğrultusunda açık arttırma ile kadın satmaktadır. Ancak bu kontrata bağlı olan bir satıştır ve kontrat süresi dolduğunda herkes kendi yoluna gitmektedir.

Lanie Dez'in arkadaşının bu yerde çalıştığını bildiğinden en son çare kendisini iki yıllığına birine satmaya karar verir. Çünkü ya parayı bulacaktır ya da annesini kaybedecektir. Dez her ne kadar Lanie bunun doğru bir fikir olmadığını söyleyip yalvarsa da Lanie ikna olacak gibi değildir.

Sonunda Lanie ailesine burslu bir üniversite kazandığını söyleyerek evden ayrılır ve bara gider. Her ne kadar zor olsa da hiçbir şey annesinin sağlığından daha önemli değildir ve Lanie kendini açık arttırmanın ortasında bulur. Sona kalan iki erkek arasında çekişme devam ederken odalarda bulunan gizemli iş adamını Lanie görmemiştir ancak kesinlikle yüzünü gördüğü diğer iğrenç adamı istememektedir. Fakat bir an o iğrenç olarak düşündüğü adam en yüksek teklifi verir. Lanie diğer gizemli adama son bir kez bakar ve o anda gizemli adam en yüksek teklifi vererek Lanie'nin iki yıllığına sahibi olur.

Noah Crawfort sosyetenin bekar, zengin ve yakışıklı iş adamıdır. Ancak bir o kadar da kadın düşmanıdır. Hayatı ailesinin ölümüyle kalan büyük miras sayesinde çok güzel gitmektedir. Noah ailesinin kurduğu şirketi onlara layık olacak şekilde çok güzel idare etmektedir. Sadece bir pürüzle. İş ortağı ve eskiden çok iyi arkadaşı , fakat artık düşmanı olan David dışında. 

Noah'ın Lanie'yi satın alması aslında onun için hayatında yaptığı mantıklı anlaşmalardan biridir. Bağlanmak yok, sevgi yok, sadece anlaşma şartları. Sahiden de sadece şartlar mı? Peki ya duygular? Noah ve Lanie bu işe kalkıştığında duygularını hesaba katmışlarmıydı? Karşılarına çıkacak engellere ve sırlara nasıl dayanacaklardı?

Noah ve Lanie hikayesini güzel ancak +18 olduğunu belirtmeden geçmek mümkün değil. Kitapta o kadar çok erotik sahne var ki; ben açıkçası sıkıldım. Ayrıca yazarın tek kitapta toplayabileceği hikayeyi ticari olarak iki kitaba yayması da anlamsız olmuş. Boş zamanınızda okunabilecek bir kitap olmasına karşın, size çok da bir şey katmayacak sıradan bir aşk hikayesi.Keyifli okumalar dilerim.

Tanıtım Bülteninden

Birbirimize meydan okuyor, sonra da hissettiğimiz sahiplenici duygulardan zevk alıyorduk. Bu,ikimizin de keyif aldığı suçluluk verici bir hazdı. Derken, hiçlikten bir aşk ortaya çıktı…


Genç ve güzel Lanie, ölümcül hastalığa yakalanan annesinin tedavisini karşılayacak parayı bulabilmek için kendini iki yıllığına yakışıklı ve zengin işadamı Noah’ya satar. Aşka inancını kaybetmiş, kadınlara güvenini yitirmiş genç adam başlangıçta Lanie’yle yalnızca cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte olsa da, yaşadıkları tutkulu deneyimlerden sonra zamanla ona bağlandığını fark eder. Lanie ise çoktan Noah’ya karşı büyüyen bir arzu duymaya başlamıştır bile.

Fakat bu anlaşmalı birlikteliğin, cinsel çekimden çok daha fazlası olduğunu birbirlerine itiraf edebilmelerine engel olan bazı sırlar vardır…


Sayfa Sayısı : 368

Basım Yılı : 2014

Novella Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı