Ana içeriğe atla

C.L.Parker - Milyonluk Günahkar Düet

Noah ve Lanie'nin öyküsünün ikinci kısmı Milyonluk Günahkar Düet ile devam ediyor.
Noah Lanie'nin annesinin hastalığı için kendini sattığını öğrendiğinde Lanie ile olan bütün ilişkisini keser. Kontratı yırtıp özgür olduğunu söyler. 

Lanie ise Noah'ın kendisini sevdiğini itirafından sonra, onu sevdiğini söyleyememesi ile çok büyük bir acı yaşar. Çünkü Lanie duygularını ifade edememiştir ve Noah ona ailesinin kendisinden çok ihtiyacı olduğunu söylemiştir. Söyleyemediklerini söylemek için arkasından gittiğinde Noah çoktan gitmiştir.

Dez Lanie'yi almak için Noah'ın evine geldiğinde Lanie Noah'ın geri döndüğünü sanır.Ancak arkadaşı Dez'i gördüğünde çok şaşırır. Başta Noah'ın onu gönderdiğini sansa da annesinin hasta olduğunu öğrendiğinde Noah'a aşkını açıklamaya gitmek yerine kendini hastanede bulur. 

Noah ise Lanie'nin annesinin kötüleştiği haberini aldığında amcasını arayarak duruma müdahale eder. Aynı zamanda Ancak aradan sadece saatler geçmiş olmasına rağmen Lanie'nin hasretine dayanamaz ve kendini hastane de Lanie'nin yanında bulur. Lanie Noah'ı gördüğünde çok şaşırsa da yerinin başka bir yer olmadığını artık biliyordur ve aşkını itiraf eder. Noah ve Lanie ayrılmamak üzere kavuşurlar. Fakat.......

Hayat ikili için maalesef sanıldığı kadar iyi gitmiyordur. Scott ve David'in Noah ve Lanie için planları vardır bu planlar ikili için hayatlarını birazcık zorlaştıracaktır.

İlk kitap yorumunda da söylediğim üzere; kitap gereksiz yere uzatılmış. Her ne kadar gizemli bir hava katılıp ilk kitaptan sonrası merak uyandırılacağı düşünülse de tek kitapta toplanabilecek bir hikayenin iki kitapta aktarılması sadece ticari çıkardır. Okumaya değer mi? Boş zamanlarınız da canınız sıkılmasın diye okuyabiliyor olsanız da +18 sahnelerinden dolayı açıkçası ben çok sıkıldığımı belirtmek istiyorum. Her ne kadar yazarın anlatımı sıkıcı olmasa da erotik kısımlar yüzünden ne kadar okumaya değer siz karar verin. Keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Hollywood muhtemelen aşk hikâyemizin haklarını satın almayacaktı ya da isimlerimizi ışıklı panolarda göremeyecektik fakat kendi dünyamızda gişe rekortmeniydik.

İki milyon dolar, Noah Crawford’a hayatında tanıyabileceği en büyüleyici kadını verdi. Ancak güzel ve masum Lanie’nin, 
bedenini neden sattığını öğrendiğinde genç adamın onu özgür bırakmak dışında yapabileceği hiçbir şey yoktu. Peki Noah aralarında seksten daha derin ve kaybetmeyi göze alamayacakları kadar güçlü bir bağ olduğunu bilmiyor muydu?

Alınıp satılması imkânsız bir aşk için her şeyi ateşe atmak anlamına gelse bile Lanie’nin, artık birbirlerine ait olduklarını 
ona kanıtlamaktan başka çaresi yoktur. Ne var ki, onları bekleyen büyük tehlikeden ikisi de habersizdir.

“Romantizmin ve tutkunun doruklarında gezinen iç gıcıklayıcı erotik düet kaldığı yerden devam ediyor.”
Amazon

“Nefes kesici, tehlikeli ve bir o kadar seksi.” 
Romantic Times

“ C. L. Parker çaresizlikten doğan bir macerayı, sıra dışı bir aşk hikâyesine dönüştürmeyi başarmış. Kesinlikle okumaya değer.”
Cosmopolitan


Sayfa Sayısı : 288

Basım Yılı : 2014

Novella Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.