Ana içeriğe atla

Burcu Demet - Cambaz

Merhabalar

Aktan ve Afsun Gecem.

Aktan çapkın kızların gözdesi başarılı bir avukattır. Aynı zaman da öğretim görevlisidir. 
Gecem ise hayatını doktorluğuna adamış, aynı zamanda da Aktan'a delicesine aşık biridir. Çocukluğundan beri bu aşk hiç küllenmemiştir. Hayatına giren ve onu sevmeye çalışan erkeklere rağmen Gecem Aktan'ı hâlâ delicesine sevmektedir.

Gecem'in Enis'le çıkmasının üzerine zamanla Aktan Gecem'e karşı boş olmadığını anlar ve yanında bir erkek gördüğünde delirir. Uzun zaman Enis'le Gecem'in ayrılmasını bekler ve istediği gerçekleşir.

Aktan vakit kaybetmeden Gecem'e duygularını açar ve çıkmaya başlarlar. Ancak aradan iki hafta geçer, Aktan Gecem'e "bitti" yazan bir mesaj atarak ilişkilerini bitirir.

Gecem ne olduğunu anlayamaz. Çok üzülür ve hesap sormaya gittiğinde bir barda kucağında bir kadınla onu yakalar. Gecem yataklara düşer. Zaman her şeyin ilacıdır ve Gecem kendini toparlar.

Zamanla Aktan ve Gecem arkadaş ortamlarında yeniden konuşmaya pardon birbirlerini yemeye devam ederler. Yine bir hafta sonu arkadaşlarıyla birlikteyken ve birbirlerini yerken arkadaşlarından birinin " gidip evlenin ve ondan sonra birbirinizi yemeye devam edin" demesiyle ikili yine kavgaya tutuşurlar. 

Arkadaşları kaç ay evli kalabilecekleri üzerine bahse girdiklerinde kendilerini inat uğruna verilen bir evlilik kararının içinde bulurlar.

Gecem o gece yaşananları pek dikkate almaz. Nasıl olsa Aktan beyimiz herşeyi unutacaktır diye düşünerek uykuya dalar. Fakat sabah acı acı çalan telefonun ucundaki ses aynı şeyi söylemiyordur. "Hazırlan akşama annemle tanışacaksın"

Olaylar tam da bu nokta da içinden çıkılmaz hale gelmeye ve bu evlilik oyunu gerçeğe dönmeye başlar. Çünkü Aktan ve Gecem'in ailesi eski aile dostudurlar ve her şeyden önemlisi de senelerdir bu ikilinin evlenmesini dilemektedirler.

Aktan ve Gecem bakalım nasıl bir evlilik hayatı yaşayacaklar? ya da yaşayabilecekler mi?

Burcu Demet'in Cambaz kitabının tanıtımlarında çok merak etmiştim. Kurgusu iyi olmasına rağmen bazı bölümlerde maalesef kopukluklar da vardı. Bölümlerdeki geçişler nedeniyle de iki kere okumak zorunda kaldığım yerlerde oldu. Özellikle sonu bana göre çok hava da kalmış. Daha güzel bitirilebilirdi. Fakat bunlara rağmen hikaye okunabilir ve okurken de keyif alacaksınız. Burcu Demet'e yazarlık hayatında başarılar diliyorum.Yolun açık olsun.Keyifli okumalar.

Tanıtım Bülteninden

Hükmen mağlup bir evliliğe gizli, büyük bir aşk…


Gecem ve Aktan’ın büyük bir iddiayla değişen hayatını okurken, hem kendini sürekli inkâr eden büyük bir aşka kapılacak hem de âşıkların düştüğü akıl almaz durumlara güleceksiniz.

Sürükleyici kaleminin gücünü kısa zamanda birçok baskı yapan Sahra adlı ilk kitabıyla binlerce okuruna hissettiren Burcu Demet’ten tanıdık kahramanlarla yepyeni bir macera!

Tutkulu bir aşkın kavurduğu Aktan’ın, imkânsıza; Gecem’e olan ısrarı, sonunda her ikisini de vazgeçemeyecekleri bir yolculuğa sürükler. Kahramanlarımız, tüm güçleriyle birbirlerine doğru çekilmeye ne kadar direnebilirler? Mutluluğa doğru sadece umutla değil, aynı zamanda büyük bir inatla koşarken birbirlerine karşı sürekli bir savaşı nasıl sürdürebilirler?

“Bazen, her şeye rağmen yumuşadığını hissediyordu Gecem. O fark etmediği zamanlarda, onu izlerken, o küçük kız oluveriyordu yine. Onun tarafından sevilmeyi hayal ediyordu için için. Ve her seferinde hızla uyanıyordu bu rüyadan. Aktan sevmezdi, onu sevemezdi.” 


Sayfa Sayısı : 400

Basım Yılı : 2015

Postiga Yayınları

Yorumlar

  1. Kutluyorum yürekten... yüzlerce kitap okuyup yorum yapmak. hiç kolay olmasa gerek. emeğinize sağlık. fırsat oldukça eski yorumlarınızı okuyacağım.
    Sağlıcakla kalın..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

6 Mantı