Ana içeriğe atla

E L James - Karanlığın Elli Tonu

Merhabalar

Elli ton serisi kaldığı yerden devam ediyor.
Christian'dan ayrılan Ana çok zor günler geçirir ve bir yayınevinde işe başlar. Burada kendisine iyi bir gelecek sağlamak için iyi şeyler başarmak zorundadır ve bu durum Christian'ı rahatsız eder. Korumacı Grey burada da kendisini gösterir ve Anastasia'nın haberi olmaz.

Geçmişi Christian'ın peşini bırakmazken, Anastasia ise sevdiği adamdan vazgeçemez ve yeniden ilişkilerine devam kararı alırlar. Anastasia Christian'ın geçmişini öğrendikçe işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır ve Anastasia'nın bu durumu düzeltmesi gerekmektedir. Ancak bu sandığı kadar kolay değildir. Aynı zamanda Anastasia'nın hayatında onun dahi bilmediği tehditler onun dahi bilmediği tehditler vardır. Bu durum ileride Grey ve Steele çifti için zor anlar yaşamalarına neden olacaktır.

Elli Ton serisinin ikinci kitabı Karanlığın Elli Tonunda düğümler yavaş yavaş çözülürken, Grey'in geçmişi ile ilgili bilinmeyenler de ortaya çıkıyor. Grey'in geçmişte yaşadıkları, Grey'in ruhunda derin yaralar açmıştır ve tamiri mümkün olmamıştır. Grey'in bu zamana Anastasia olmuştur. Ancak ortadaki sorunlar o kadar büyüktür ki; Christian ve Anastasia sanki bir sınavdadır. Grey için romantizm hiç yokken, Anastasia'nın farklı düşünceleri, hayata bakışı vardır. Peki Anastasia için gerçekten değişebilecek midir? Anastasia Grey'in geçmişi ile yüzleşirken, geleceğe umutla bakabilecek midir?

Karanlığın Elli Tonunu okurken bir an önce diğer kitaba geçmek istedim. Çünkü sonu öyle bir yerde kaldı ki, kalan bütün düğümler son kitapta çözülecekti. Bu nedenle Elli Ton Serisini okumaya başladıysanız, mutlaka serinin tüm kitaplarını alıp okumaya başlayın. Yoksa merakınızdan dolayı bazı arkadaşlarım gibi geceleriniz uykusuz geçebilir.

Keyifli Okumalar Diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı…

Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.


Ruhu yaralı genç girişimci Christian Grey’in karanlık sırlarının yıldırdığı Anastasia Steele, ilişkilerine son noktayı koyup bir yayınevinde çalışmaya başlar. Ama Grey’e duyduğu karşı konulmaz çekim hâlâ etkisini sürdürmektedir. Grey yeni bir teklifle gelince ona karşı koyamaz. Nihayet her şey daha iyiye gidiyor gibi göründüğü sırada birden geçmişin hayaletleri ortaya çıkar. Anastasia, sorunlu, hırslı ve talepkâr Elli Ton’un sinir bozucu geçmişi hakkında, tahminlerinin çok ötesinde şeyler öğrenir ve ilişkileri bir kez daha tehdit altına girer.

Grey içindeki şeytanlarla savaşırken, Ana da hayatının en önemli seçimini yapmak zorunda kalır.


Ve bu kararı tek başına vermelidir...


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 640

Doğan Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kul Plan Yaparken, Kader Gülermiş!... 1. Bölüm

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Monica Mccarty - İskoç Esareti

Merhabalar İskoç kitaplarını sevmeme neden olanlara selam olsun. Normalde okuyacağımı düşünmediğim İskoç kitaplarının şu anda hastası olmuş durumdayım. İskoç Esareti'de bu kitaplardan birisi.

Naime Özeren - 23 Nisan

Bir Yaprak Sarması Meselesi

Bedelli Sermaye Artırımı Nedir?

 

Piyasalarda Bugün: 26 Nisan 2024

 

Alan Gratz - Bu Kitabı Yasaklayın