Ana içeriğe atla

Çimen Erengezgin - Nokta

 

Çimen Erengezgin Nokta 

Bu kitapta bitenlerle başlayanların hikâyeleri var.

Hangimizin hayatında bir şeyler bitmedi ve bir şeyler başlamadı ki? Bazen biz bile isteye ya da zorunluluktan kondurduk o noktayı, bazen de birileri noktanın yeri ve zamanına karar verdi.

Sonuçta bir şeyler bitti. Bitti.

Sonra ya yeniden başlandı ya da yeni başlangıçlara sıra geldi. Nokta’daki hikâyelerde sembollerle hiciv el ele verdi, acıyla birlikte karşılıklı kahve içti. Umut her zamanki gibi onlara kahveyi pişirendi.

Noktanın sonda olduğunu zannederdim hep. Sen bana tam tersinin de olabileceğini gösterdin. Herkesin kabul ettiği doğruların ötesine geçtim bu nedenle. Ufuk çizgisinin son olmadığı, güneşin bizde batsa da başka yerde doğduğu, bulutlar olsa da güneşin gökyüzünde varlığını devam ettirdiği gerçeği gibiydi fark ettiğim, fark ettirdiğin.

Son diye bir şey yoktu.

Bir şeylere başlamak için de bir noktadan yola çıkılabilirdi


Basım Yılı : 2026

Sayfa Sayısı : 44

Ayrıkotu Yayınları

Reklam değildir. Gönüllü paylaşımdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Gaziantep Tüm Okullar Listesi

 

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

İrfan Şen - Eflatun’un Kargaları

 

Halil İbrahim Daysal - Misal

 

Fazıl Hüsnü Dağlarca - Saadet

Molly Doyle - Gölge ve Kan

 

Michelle Heard - Günahkarın Gücü / Günahkarlar Serisi 2