Ana içeriğe atla

Levent Mahallesi Kitap Fuarı 10 - 15 Aralık 2019



Merhabalar

Bugün sizlere sanırım ilk kez gerçekleştirilen bir kitap fuarına götüreceğim.
Etkinliğin adresi ise Adana. Başlıkta da okuduğunuz gibi bu sefer ki bir mahalle muhtarı tarafından hazırlanan kitap fuarı. Öncelikle muhtarı tebrik etmek istiyorum ki, böyle güzel bir projeye imza atmış. Bizlere de fuar detaylarını duyurmak düşer.

Levent Mahallesi Kitap Fuarı 10 Aralık 2019 Çarşamba günü başlayacak ve 15 Aralık 2019 Pazar gününe kadar ziyaretçileriyle buluşacak. 

Sabah 09:00 ile akşam 18:30 saatleri arasında açık olacak kitap fuarını Levent Mahallesi, Levent Caddesi 1757 Sokak Yetişoğlu Baklava Yanı Yüreğir/Adana adresinde ziyaret edebilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. İnşallah bol katılımlı, güzel bir fuar olur.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kaan Çabuk - Elena (Montiverdi)

 

Ankara Tüm Okullar Listesi

 

M. Akyüz - Köprü Kralı

 

Erzurum Tüm Eczaneler

 

Nesrin Sipahi Kimdir?

 

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Kahve Falı Radyo Tiyatrosu

 

Önemli Duyuru : Hadi Kitap Takası Yapalım

Merhabalar Sizlere çok ama çok hoşunuza gidecek bir duyuru ile geldim.