Ana içeriğe atla

Mehtap Soyuduru Çiçek - Güven Bana Kitap Tanıtımı

Acemi polis Zehra’nın yıllarla harmanlanmış mesleği ile aşkının arasında yeniden kalışı…
Arka arkaya işlenen seri cinayetler…

Pedina Gölü’nün esrarlı adamı Güven’e inanmanın eşiğinde çırpınan Zehra’nın iflah olmaz aşkı…

Güven Bana, aşk ile polisiyenin iç içe geçtiği keşke bitmeseydi dedirtecek bir hikâye. Gizemle dolu kurgusu ile finale doğru alınan yolda nefes nefese takip edilecek seri cinayetlerin Zehra ve Güven aşkının gölgesinde kaldığının farkına bile varamayacaksınız.

Büyük bir yangının tam ortasındaki aşıkların tutkularının peşinde vazgeçmek istediklerine şaşıracak, güvenmek için çırpınan bir deli aşığın peşinde aşka dair bildiklerinizi yeniden sorgulayacaksınız.

Mizahın, gözyaşının, aksiyonun ve son ana kadar sizi diri tutacak merakın doludizgin yaşanacağı “Güven Bana’yı” bir nefeste tüketmeye hazır mısınız?

Basım Yılı : 2017

Sayfa Sayısı : 344

Eftalya Kitap

Yorumlar

  1. Sanırım hikaye de hayal ürünü bir yerde geçiyor. Pedina Gölü var mı gerçekte acaba?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Deeptone Röportajı

Merhabalar Bloğumda bugün çok tatlı bir konuğum var ve kendisiyle yaptığım röportajla bu haftayı selamlıyoruz.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Keşfedilen Bloglar 5

Herkese merhaba Ben Hayata Genç Bakış. Annemin bloğunda yazmaya başladığımda blog keşif etkinliği düzenlemiştim.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.

Ece Evren - Geçmişten Gelen Adam Kitap Tanıtımı

Merhabalar Haydi toplanın yamacıma. Sizlere çok güzel bir haber vermeye geldim.  Kitap sitelerinde yeni çıkan kitaplara bakarken bir de ne göreyim? Hepimizin sevdiği ve saydığı sevgili  Ece Abla  yeni bir kitap çıkarmış.

Sınavlarda Öğrencilerin Verdiği İlginç Cevaplar

Merhabalar Sabah sabah yüzünüzde gülümseme oluşturacak bir yazıyla geldim.