Ana içeriğe atla

M. C. Beaton - Emily Kitap Tanıtımı

Thornton Malikânesi’nin emektar kâhyası Hannah Pym, hiç beklemediği bir anda büyük bir servetin sahibi olur.
Yıllardır özlemle hayalini kurduğu büyük macerayla arasında hiçbir engel kalmayan Hannah, her gün el sallayarak uğurladığı arabada bu sefer yolcu olacak ve hayatının macerasına atılacaktır.  

Yolcu arabası İngiltere’nin kırsal kesimlerine doğru yol alırken, birbirinden ilginç yolcular arasından bir kişi hemen Hannah’nın dikkatini çeker. Gördüğü en güzel menekşe rengi gözlere sahip olan yolcuyla ilgili tek sorun, onun erkek kılığına girerek saklanan bir genç kız olmasıdır.

Emily Freemantle, hiç tanımadığı çapkın bir lordla evlenmektense evden kaçmayı göze almış gözü kara bir leydidir. Ancak sözde nişanlısı Lord Ranger Harley ondan daha gözü karadır; Emily’nin izini sürmek ve onu yolcu arabasında yakalamak genç adam için oldukça kolay olmuştur. 

Büyük bir kar fırtınasının ardından bir handa mahsur kalan yolcularımız için asıl macera başlamak üzeredir. Emily zoraki nişanlısının çekiciliğine kapılırken, Lord Harley ise şımarık bir genç kızla evlenme fikrinden gittikçe uzaklaşmaktadır. Ancak farkına varmasalar da, onlar için minik aşk düğümleri atan bir destekçileri vardır. 

Peki, o düğümler inatçı çiftimizi iyice birbirine mi bağlayacaktır? Yoksa karmakarışık olup ayaklarına mı dolanacaktır?

Basım Yılı : 2019

Sayfa Sayısı : 176

Nemesis Kitap

Çevirmen : Deniz ÇAKMAK

Yorumlar

  1. Blog listemde görünce aynı isimli ama farklı iki kitap okuduğumuzu farkettim. Ben de rousseaunun Emilesini okuyordum :). Iyi okumalar, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize Her Yer Okul;
      Evet o kitaptan farklı bu. Yeni çıkacak :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

6 Mantı