Ana içeriğe atla

Aşk Yolu Film Yorumu

Merhabalar

Artık oluşturduğum film listemden yavaş yavaş izlemeye başladım.
Ben film izleme konusunda maalesef pek iyi değilim. Malum okumak daha cazip geliyor. Bu film benim izleme listemin ise dışında bir filmdi. Başka bir film ararken ilgimi çekti, tesadüfen açtım ve bir baktım ki film bitmiş.

Kısaca konusu ise şöyle;
Deniz, teyzesi Ferya'nin cenazesi için memleketine gider. Nigar Hanım, Deniz'e başsağlığı diler ama ardından kendisiyle önemli bir konuda konuşmak evine davet eder. Deniz, teyzesinden miras kalan bağ evi, atölye ve zeytinliklerin bulunduğu araziyi Nigar Hanım'ın almak istediğini öğrenir. Aslında başlarda her şeyi satıp gitmeyi düşünürken, teyzesinin eşyalarını toplarken bulduğu günlükle fikirleri değişmeye başlar. Ansızın karşısına çıkan Ömer'le de aşka merhaba demeye hazırlanır.

Film 2005 yapımı. Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Bülent İnal var. Filmi gerçekten çok beğendim. Büyük aşkın nasıl olduğunu gösteren bir film. Zaten iki oyuncunun da oyunculuklarını beğenirim. Eskiden ve yeniden sahnelerle ilerleyen film sizi içine çekiyor ve nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. 

Soğuk kış günlerinde sıcacık bir aşk filmi için sizleri battaniye ve kahveyle koltuklarınıza davet ediyorum.

İzlemek isteyenler için aşağı linkini de bırakıyorum.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, keyifli izlemeler.

Hoşaçakalın.








Yorumlar

  1. Filmleri izlemeye ömür yetmez heralde ömür yetse göz yetmez bunu izlemedim siz beğenmişsiniz bizde izleyelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SESSİZ HAYKIRIŞ;
      Keyifli izlemeler olsun. Güzel filmdi. Umarım seversiniz :)

      Sil
  2. Tuba'nın olduğu her filmi izlerim :) Ne kadar gençmiş orada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erhan Çakırlar;
      Evet çok gençmiş gerçekten. Ama kadının yüzü bile hiçbir şey yapmasa bile izlettirir.

      Sil
  3. İzlememiştim, listeme aldım, teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Edward S. Casey - Mekana Geri Dönüş

 

Sonbahar Fırtınası Radyo Tiyatrosu

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2

 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?