Ana içeriğe atla

İdefix Kitap Alışverişim

Merhabalar

Öncelikle herkesin kurban bayramı kutlu olsun ve Allah inşallah sevdiklerimizle birlikte nice bayramlara erişmek nasip etsin. 
Ağustos ayı kitap alışverişimle sizlerle birlikteyim. Malum benim artık geleneksel hale gelen kitap kardeşlerim ve her ay düzenlenen kitap hediyeleşme etkinliklerim var. Bu etkinliklerde gönderilmek üzere kitaplar alırken kendimi de ihmal etmedim ve sepete fiyatları da uygun olunca birkaç kitap daha ilave ediverdim. Hadi bakalım neler almışım?

Sinem İşler'in Denize Karşı kitabını çok merak edip almama rağmen maalesef devam kitabı olduğundan hevesim kursağımda kalmıştı ama neyse ki yazar çok bekletmeden devam kitabını da çıkardı. Denize Karşı 2 fiyatı : 22,10.-TL

Nevra Karataş Doğunun İncisi kitap tanıtımını yapmıştım ve okumak istediklerim arasında yer alıyordu. Özellikle sosyal medyadaki yorumlardan sonra daha bir almak istedim ve hemen sepete ekledim. Şu anda okundu ve yorumu yakında gelecek. Doğunun İncisi fiyatı : 15,95.-TL

Emine Doğan Zemheri kitabını Samsun'daki sevgili kitap kardeşim göndermişti ama maalesef ki devam kitabı olduğundan bu kitabı da okuyamamıştım. Şükür ki devam kitabı çıktı. Seriyi okuyabileceğim. Büyük Kaçış Nevbahar fiyatı : 20,80.-TL

Rena Olsen Tek Kelime Etme gün grubundaki kitap kardeşimin istediği bir kitaptı. Kitap kardeşlerime aldığım kitapları okumadan gönderememe gibi bir sorunum var maalesef. Yorumu yakında gelecek. Tek Kelime Etme fiyatı : 18,20.-TL

Marina Fiorato Şifacı Ağustos ayı kitap hediyeleşme etkinliğindeki kitap kardeşimin istediği kitaplardan biriydi. İlgimi çeken bir kitap olduğundan kendisine göndermek için bu kitabı seçtim. Bu kitabı da tabii ki okudum. Yorumu önümüzdeki günlerde sizlerle olacak.

Alışverişime 93,30.-TL ödedim. İdefix'in hızlı kargosunu seviyorum ama içine birkaç hediye koysalar daha bir seveceğim. Kargo konusunda bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadığım sitelerden.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Güzel bir gün olsun. Büyükleri ziyaret etmeyi ihmal etmeyelim. Unutmayalım bizlerde onların yaşlarına geleceğiz. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Şifacı'nın konusu çok ilginçti benim de nazar-ı dikkatimi celbetmişti :)

    YanıtlaSil
  2. denişik yazarlar buluyon sen ne güzeeel bi dolu yeni yazar öğreniyoom :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları