Ana içeriğe atla

02.07.2018 İdefix Kitap Alışverişim

Merhabalar

Kitap alışverişlerimize kaldığımız yerden devam edelim. Bakalım bu sefer sepete neler atmışım?
Jale Demirdöğen O İyi Mi? kitabını gün grubundaki arkadaşım için sipariş ettim. Tabii ki vakit olunca okumadan göndermek olmaz. Kitap yorumunu da sizlerle paylaşacağım. Fiyatı : 17,40.-TL

Delicia Balck Önyargı kitabı merak ettiğim kitaplardandı. Bu kitabı da Temmuz ayı kitap hediyeleşme etkinliğindeki arkadaşım için satın aldım. Tabii ki bu da okunacak ve yorumu gelecek. Fiyatı : 14,40.-TL

Saba Tümer 21 Günde Mutluluk kitabını daha önce almıştım. Hatta o kitabı ben iş arkadaşım istediği için almıştım ama okumadan vermek istemedim ve çok hoşuma gittiğinden dolayı da kendime sakladım. Bu kitap arkadaşımın kitabına amborgo uyguladığımdan dolayı kendisine hediye olarak gidecek. Kitap henüz bitmedi. Sindire sindire okumak istiyorum. Bitince yorumu gelir ama almak isteyenlere de kesinlikle tavsiyemdir. Fiyatı : 11,70.-TL

Ve geldik Hasan Ali Yücel Klasiklerine. Bloğumu takip edenler bilirler. İş Bankası Kültür yayınlarının klasiklerini tamamlamak niyetindeyim. Kargo doldurmak adına hemen sepete Victor Hugo'nun çok merak ettiğim Bir İdam Mahkumunun Son Günü kitabını ekledim. Fiyatı : 6,50.-TL

İdefix içine ayraç falan koysa süper olacak ama ne yapalım bu sitede böyle. Bu alışverişime toplam 50,00.-TL ödedim.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Çok okuyun. Güzel pazar gününde açık havada kitabın tadını çıkarın. Mutlu pazarlar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. jale demirdöğen hayal adlı kitabını ve en sevdiğim romanlardan olduuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayal'i okumadım ama O İyi Mi? gerçekten değişik bir bakış açısıyla yazılmıştı ve etkileyiciydi. Farklı bir tarzı var. Diğer kitapları da okunabilir :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Borsada Short Pozisyon

 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.