Ana içeriğe atla

Gün Grubu Gelen Kitaplarım

Merhabalar

Hatırlarsanız geçmişteki yazılarımda altın günü yapar gibi kitap günü yaptığımızdan bahsetmiştim. Toplamda altı kişilik olan bu gün grubumuzun ikinci ayı bendeydi ve o ay kargocu kapımdan ayrılmadı.
İşyerindekiler her ne kadar bu durumdan hoşnut olmasalar da ben gayette halimden memnundum. Her ne kadar kitapları paylaşma sürem gecikmiş olsa da sizlerle gelen kitaplarımı paylaşmak istedim. Belki içinden sizlerin ilgisini çeken ve okumak isteyecekleriniz olabilir.

Alan Drew Gölge Adam kitabını Nemesis Yayınları çıkardığından beri merak ediyordum. Kitap listesi çıkarırken hemen gelsin diye listeye ekledim. 

Kafesteki Cennet yakın zamanda raflarda yerini aldı. Sosyal medyada okuyucu yorumları da olumlu olunca açıkçası kendim almayı bekleyemedim ve gün listesine dahil ettim.

Julie Garwood kitaplarını ise kendime almadım. Samsun'daki kitap kardeşi bu yazarın kitaplarını çok beğeniyor ve bu kitaplar kendisine gidecekler arasında. Ama öncesinde tabii ki de okunacaklar ve blogda yorumu olacak.

Sevgili gün arkadaşlarıma buradan yeniden teşekkür etmek istiyorum. Keselerine bereket. 

Kitaplar farklı zamanlarda geldiğinde yanlarında gelen küçük hediyeleri paylaşmayı unuttum. 

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kitap gruplarına katılın. Kitap gün gruplarında yer alın. Kitap kardeşi edinin. Bu güzellik tarif edilemez.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Çok güzel bir etkinlik, kitaplar da öyle. Tebrikler.

    YanıtlaSil
  2. aaa ne güzel bi gün bu.. süper fikir ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel bir fikir. Kendi arkadaş çevrenizle de yapabilirsiniz. İllaki tanımadıklarınızla olacak diye bir şey yok :)

      Sil
  3. Ya yine muazzam bir fikir. (yorum yazamıyordu gözü sol alttaki örümcek ağı kitap yorumuna takılmıştı. Oraya gidiyordu.)

    YanıtlaSil
  4. keyifle okuyup yorumlayın.:)) hakikaten çok güzel bir gün.:))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir fikirmiş gerçekten keyfiyle okuman dileğiyle canım benim sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım. Evet okumaya teşvik ve yeni dostlar edinmek için güzel bir yöntem. Tavsiye ederim :)

      Sil
  6. Bu gruba nasıl dahil oluyoruz :D Başarılı bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gruba facebooktaki https://www.facebook.com/groups/316655832107239/ Kitap sevenler kulübü grubundan katıldım. Burada zaman zaman kitap kardeşliği, hediyelşme etkinlikleri ile ilgili paylaşımlar yapılıyor. Bu paylaşımları takip ederek dahil olabilirsin :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prof. Dr. Fevzi Köksal, Hasan Gümüş - Mühendis Teknolojisi ve Fenciler için Nanofizik ve Nanoteknoloji

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Mimlendim ve Mimledim 24 - Blog Yazarlarını Tanıma

Merhabalar Sevgili  İzel Tolu  ve  İnciden Notlar  Blog Yazarlarını tanıma miminde sağolsunlar beni de mimlemişler. Kendilerinin mim yazılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. O zaman sorulara geçelim. İzel Tolu Cevapları İnciden Notlar Cevapları

Kara Cuma (Black Friday) ve Alışveriş Çılgınlığı

Merhabalar Bugün kara cuma. Amerikalıların deyimiyle de black friday.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Mimlendim ve Mimledim 33 - Dürüst Müyüz?

Merhabalar Sevgili  Ece Abla  çok anlamlı ve güzel bir mim başlatmış. O zaman bizde hemen sorularına cevap verelim. Kendisinin mim yazısına  buradan  ulaşabilirsiniz. Hadi başlayalım o zaman.

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Mimlendim ve Mimledim 22 - Kişilik Testi

Merhabalar Kameri Şeyler  bloğunun sahibi oğlumun yazdığı  Megaladon Köpekbalığı  yazısını okurken esinlenmiş ve mim yapmaya karar vermiş. Sağolsun başta oğlumu olmak üzere beni de mimlemiş. Oğlumun sanırım bu mimi yapması uzun zaman alacak ama ben kendi payıma düşen kısmını tamamlayayım. O zaman başlayalım.