Ana içeriğe atla

B.A.Paris - Kapalı Kapılar Ardında

Merhabalar

Kitap kardeşimden gelen mutlaka okumalısın diye üstüne basa basa söylediği kitabı ön sıralara alıp okumaya başladım.
Aslında kitaba başlayalı uzun zaman oldu. Malum aynı anda en az üç kitap okuyorum ve kitaba başlama dönemimde cenaze zamanlarına denk geldinden dolayı yarım kalmıştı. Geçen hafta sonu gece sahura kadar oturup kitabı bitirmeye niyetlendim ve şükür bitirdim. Ama bende bittim. Fazla detaya girmeden kitabın genel olarak konusundan bahsedelim. 

Grace kardeşi Millie'ye bakmaktadır. Millie doğuştan zihinsel engelli bir çocuktur ve hastanede kalmaktadır. Grace çalışıp kardeşinin masraflarını karşılamak durumundadır. Grace ve Millie'nin anne-babası doğduğundan beri Millie kabullenmemişlerdir. Bu nedenle Grace kardeşinin bir nevi ebeveyni gibidir.

Grace'in hayatına bir çok erkek girmiştir ama Millie'yi kabullenmediklerinden dolayı ilişkileri maalesef uzun soluklu olmamıştır. Ta ki Jack hayatlarına girene kadar. Bir organizasyonda Jack ile tanıştıktan sonra Grace hayatının erkeğini bulduğunu düşünür. Çünkü Jack kusursuzdur. Yakışıklıdır ve iyi bir mesleğe sahiptir. Nitekim Jack ile altı ay içinde evlilik kararı alırlar. Grace işini bırakarak mutlu yuvasında kardeşi ve eşi ile geçireceği mutlu günlerin hayalini kurmaktadır. Grace ve Jack'in mutlu görünen evliliği gerçek midir? Yoksa hiçbir şey göründüğü gibi değil midir? 

Aslında kitabı size bir anlatmaya başlasam günler geceler boyu anlatabilirim. O derece etkiledi kitap beni. Kitabın türü psikolojik gerilim. Baştan uyarayım. Kötü bir dönemdeyseniz bu kitabı okumanızı asla önermem. Zira okurken sağlam bir sinir yapısı gerekiyor. Kitap boyunca dinmeyen bir gerilim, adrenalin, aksiyon ne ararsanız var. Bazı yerlerde kitabı bırakıp mola verdiğim doğrudur. Çünkü sinirlerimin kaldırmadığı durumlar oldu. Jack'in ağzına fırıncı küreğiyle çakmak bile istedim. O derece sinir bozucu biri. Neyse bu kadar spoiler yeter.

Kitabı okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Hatta okuduktan sonra arkadaşlarınıza da okutun. Yazarın başka kitabı var mı? bilemiyorum ama Türkiye yayımlanan tek kitabı. Kalemi çok akıcı. Kurgu mükemmel. Başka kitabı çıkarsa okuyacağım yazarlar arasında.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okumaya devam. Okumayı ve gülmeyi kesinlikle bırakmıyoruz. Hayatta karşınıza hep doğru kişiler çıkması dileklerimle. (Kitabı okuyanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklar.)

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Kusursuz bir evlilik mi? Büyük bir yalan mı?

JACK yakışıklı başarılı avukat sevgi dolu bir koca & GRACE zarif dört dörtlük bir ev kadını  tutsak
Jack ile Grace birbirlerinden hiç ayrılmayan, yeni evli bir çifttir. Gözlerden uzak, harika bir evleri, özenli bir ilişkileri vardır. Ama Grace telefonlara hiç cevap vermez, Jack olmadan arkadaşlarıyla yemeğe çıkmaz. 
Odasının camında parmaklık vardır.
Bazen mükemmel bir evlilik büyük bir yalandır.


Basım Yılı : 2018

Sayfa Sayısı : 304

Doğan Kitap

Yorumlar

  1. Etkileyici bir kitaba benziyor. Okumak lazım

    YanıtlaSil
  2. Listeme aldım. Çok gerilmeyeceğim bir dönemde okurum. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle sağlam kafa ile okunması lazım.

      Sil
  3. Bu benlik bir kitapmis 😊

    YanıtlaSil
  4. tamam okuycam. aynı anda üç kitap mı. iyimiş. hiç yapamadığım bişi :) biri bitmeden ötekine geçemiyoms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Deep. Aynı anda üç kitap. Azı bana yetmiyor :)

      Sil
  5. Günde üç kitap mıı? *-* Vaoov imrendim sana doğrusu hehehe. ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?