Ana içeriğe atla

11.04.2018 Babil.Com Kitap Alışverişim 1

Merhabalar

Kendine hakim olamayan ve yine kitap alışverişi yapan bir adet Beyda varmış ve Babil.com'dan alışveriş yapmış. Bakalım bakalım neler almış?
Sinem İşler adını oldukça sık duyuyordum ve Denize Karşı kitabı da yeni çıkınca hemen almak istedim. Fakat bir yerlerde hata yaptığımı anlamam uzun sürmedi. Ne yazık ki kitabın devam kitabı varmış. Bu nedenle almış olmam bir şey ifade etmedi. Ne yazık ki devam kitabı çıkana kadar okunmak için beklemek durumunda kalacak. Fiyatı: 25,50.-TL

Aslı Genç Gürışık kitapları da okuma listemde alınmayı bekleyen kitaplar arasındaydı. İlk kitabı Beni Sevdiğin Kadar'ı almıştım ve son çıkan kitabını da kitaplığıma katmak istediğimden hemen sepete ekledim. Fiyatı: 16,80.-TL

Ve son olarak Stefan Zweig benim vazgeçilmez yazarlarım arasında. Okuduğum her kitabıyla bambaşka bir dünyanın kapıları aralanıyor. Listeme bu defa Karmaşık Duygular kitabını ekledim. Fiyatı: 10,50.-TL

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize iyi bakın. Okuyun. Okutun ve hayatı doyasıya yaşayın. Hayat kısa. Gülmek iyileştirir. Gülün. Hayırlı Cumalar olsun.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. 25,50 tl kitap fiyatı olarak biraz yüksek yaaa :( Daha uygun fiyatlar olsa diyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu bende çok istiyorum ama sürekli takip ettiğimden biliyorum bu fiyattan daha düşüğü en fazla 22,00.-TL olur. Daha da düşmüyor. Bazı yayınevlerinde maalesef böyle. Bende aynı şekilde bu durumdan müzdarip durumdayım. Hele ki sürekli kitap alan biri olarak çok zor.

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.