Ana içeriğe atla

Debbie Macomber - Sevginin Son Dileği (Blossom Sokağı Serisi - 7)

Merhabalar

Debbie Macomber yoluna baş koydum. Seriyi bitireceğim. Bakalım bu kitaptaki maceralarımızda neler varmış?

Michael eşi Hannah'ı kanserden kaybedeli bir yıl olmuştur. Fakat acısı hafiflemek yerine günden güne daha da harlanmaktadır. Michael eşinin ilk ölüm yıldönümünde bir mektup alır. Hannah mektupta kendisine üç adet eş adayı belirlemiştir ve son dilek olarak bu belirlediği kişilerle tanışıp, bunlardan birini hayatına alıp, yoluna devam etmesini istemektedir. Michael her ne kadar bu fikre sıcak bakmamış olsa da; Hannah'ın kardeşi de devreye girer ve bu kadınlarla tek tek tanışmaya başlar. 

İlk aday Hannah'ın kuzeni Winter Adams'dır. Winter Blossom Sokağındaki Fransız Cafe'sinin de sahibidir. Winter ile yolları kesiştiğinde Winter'ın hayatında biri olduğunu ancak kendilerini anlamak adına bir süreliğine görüşmeme kararı aldıklarını öğrenir. 

İkinci aday Hannah'ın hemşiresi Leanne Lancaster'dır. Leanne iki sene önce kocasından boşanmıştır. Kocasının yaptıklarından sonra hayata küsmüştür. Michael kendisine yeni bir şans olacak mıdır?

Son aday ise; Macy Roth'dur. Macy 3 kedisi ve huysuz komşusu ile birlikte çeşitli işlerde çalışarak hayatını sürdürmektedir. Hannah ile mankenlik yaptığı zamanlarda tanışıp dost olmuşlardır. Acaba yakışıklı doktorumuz ile bir şansları olabilecek midir?

Seçim hakkında bilgi vermeyeyim ama okurken eğlendiğimi söyleyebilirim. Sevgi dolu bir kitaptı yine. Fakat eleştireceğim bir nokta var ki sonu daha uzun olabilirdi. Hemen alelacele bitirilmiş hissi uyandırdı. Bıçak gibi kesilen sonlardan maalesef hoşlanmıyorum. Bunun dışında Debbie Macomber kalemi diyorum. Gayet başarılıydı. Ancak son bir şey söylemeden edemeyeceğim. Bir insanın hasta yatağında kocasına eş bulması, adayları içeren mektup yazıp bırakması gerçekten büyük cesaret örneği. Herkesin yapabileceği de bir şey değil. Takdir etmek gerek.

Yeni yazılarımda buluşuncaya dek, kendinize iyi bakın. Okumalara ve keşiflere devam. Gülme pirzolanızı yemeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Tanıtım Bülteninden

Sevgilim,

Bu mektubun seni çok şaşırtacağını biliyorum…

Michael, genç yaşta kanserden kaybettiği eşinin bıraktığı ve ölümünden bir yıl sonra okumasını istediği mektupla neye uğradığını şaşırır. Hayatını yalnızca sevdiği kadına adayan Michael, eşinin şok etkisi yaratan istekleri karşısında yaşamına nasıl devam edeceğini bilemez. Onun sağduyusundan bir an olsun şüphe duymayan Michael, kendisine yeni bir hayatın kapılarını açacak maceraya ister istemez dahil olur.

Okurlarını her zaman aşka, umuda ve yeni başlangıçlara sürükleyen Debbie Macomber, Sevginin Son Dileği’nde kaybedilenlerin ardından hayata tutunmaya çalışan insanlara
mutluluğun işaretini sunuyor.

“İlişkilerinde doğru yolu bulmaya çalışan üç kadın ile eşini kaybettikten sonra hayatını sürdürmek ve mutluluğu yeniden yakalamak için çabalayan bir erkeğin dokunaklı hikâyesi.”
The Best Reviews

“Sevginin Son Dileği’ndeki bütün karakterlere alkış tutacaksınız; bu kitap tam bir Debbie Macomber klasiği.”
Woman’s Day

“Bu kitap bir ilişkide karşılaşılabilecek pek çok olasılıkla dolu. Macomber karakterlerini bir yandan zorluklarla yüzleştirirken, diğer yandan bunların üstesinden gelmelerini sağlayarak okuru sonsuz bir doyuma ulaştırıyor.”
Chicago Tribune

“Aşkı, kaybedişi ve dostluğu anlatan büyüleyici bir roman…”
RT Book Reviews


Basım Yılı : 2016

Sayfa Sayısı : 464

Martı Yayınları

Yorumlar

  1. çok severek okurum bu yazarı :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yazarın bir kitabına başlayamadım.. İnşallah bir gün kısmet olur. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başla başla. Ben beğenerek okuyorum. İnsana iyi gelen, yüzde gülümseme oluşturan kitapları var :)

      Sil
  3. Sürükleyici kitapları seviyorum. Konusu güzelmiş, sevgi dolu oluşu da cabası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Debbie Macomber sevgi, dostluk üzerine yazıyor ve kitap bittiğinde insanın yüzünde bir gülümseme kalıyor :)

      Sil
  4. çok arka arkaya okursan sıkılabilir misin acaba ? diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araya kaynak yapıyorum zaten. Ama bu sıra bu kitapların yanı sıra acayip gerilim, polisiye okuyasım var :)

      Sil
  5. Bende bu yazarın birkaç kitabını okumuştum.Çok güçlü bir kalemi var ve en önemlisi okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ^^
    Bu kitabı da mutlaka çok güzeldir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet genel olarak kitapları güzel. Çevirmenleri de iyi. Bu nedenle de yazdıkları okunuyor. Umarım diğer kitaplarını da okuyabilirsin. Sevgiler :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?