Ana içeriğe atla

Bitenler & Çöpe Gidenler 32

Merhabalar

Yine o kadar çok ürün bitirmişim ki; koca bir poşet eşimden saklamışım resmen.  Ne yapalım bulduklarını atınca bende saklıyorum. Hadi o zaman başlayalım.


Uni Wipes Travel Pack. Çantamdan ayırmadığım ve şiddetle herkese tavsiye ettiğim cep havlusu. Paraben içermiyor. Bunların pratik kapaklıları olsa bir de süper olacak.

Yver Rocher Kuru Saçlar İçin Besleyici Şampuan. Bu şampuanı sanırım denize giderken almıştım. Tuzlu su ve güneş saçları kurutuyor. Matlaştırıyor. Taranmasını da zorlaştırıyor. Kuru saçlar için olan şampuanlar bu sorunlar için birebir. Bu şampuanın saça verdiği nemi sevdim. Ama sürekli olarak kullanabileceğim bir şampuan değil. Zira saç dökülmesini tetiklediğini düşünüyorum. Denize giderken alıp kullanmak için ideal. Normal zamanda almam. İçeriğinde yulaf var. 



Fax Ocean Okyanus Ferahlığı Sıvı Sabun. Fiyat performans olarak başarılı bulduğum bir ürün. Elleri çok kurutmuyor.  Kokusunu sevdim. Fresh bir kokuya sahip. Yeniden alınabilir.


Elseve 6 Mucizevi Yağ Saç Kremi. Bu ürünün kokusuna hastayım öncelikle. Sırf kokusu nedeniyle bile alabilirim. Fakat bunun yanı sıra saça verdiği nemi ve kolay taranabilme özelliğini de seviyorum. Yeniden alacağım ürünler arasında.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, okuyun. Gezin. Gülün ve hayata dair notlar alın. Aldığınız notları uygulayın. 

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Loreal Elseve ürünlerini seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Fax sıvı sabunun kokusunu merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Yves rocher'in o şampuanını bir indirimde vermişlerdi sanırım memnun kalmıştım, elseve şampuanını değil de elidor ürünlerini kullanıyorum ben, İyi günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elidor denemedim ama denemek istiyorum açıkçası. Sevgiler canım :)

      Sil
  4. Loreal Elseve ürünlerini ben de seviyorum. Birkaç aydır şampuanını kullanıyorum ve memnunum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Borsada Kredili İşlem Nedir?