Ana içeriğe atla

30 Şarkı Meydan Okuması 30 - Sana Seni Anlatan Bir Şarkı

Merhabalar

30 Şarkı Meydan Okumasında sona geldik. Her ne kadar süreç uzamış olsa da; ben bu listeyi yayınlarken çok keyif aldım. Umarım sizlerde şarkılarımı beğenmişsinizdir ve azıcıkta olsa yüreklerinize dokunabilmişimdir.
30- Sana seni anlatan bir şarkı.

Finali Sanat Güneşimiz Zeki Müren'le yapmak istiyorum. Bu şarkı benim çocukluğumdan beri sürekli söylediğim,dinlediğim benim yüreğime dokunan ve beni yansıtan bir şarkıdır diye düşünüyorum. Ayrıca final tabii ki bir As'la yapılmalıydı değil mi? O zaman buyurun. Sanat Güneşimizi bir kez daha yad edelim. Ruhu şad olsun. Elbet Bir Gün Buluşacağız. Zeki Müren sizlerle.

Bu güzel mim içinde sevgili Öneri Makinesi'ne sonsuz teşekkürler.

Yeni yazılarımda görüşene dek, kendinize çok iyi bakın. Okuyun. Gezin. Hayata gülümsemeyi ihmal etmeyin. Hayat kısa. Yaşamdan zevk almaya bakın. Yarına çıkmaya hangimiz senet imzaladık ki...

Mutlu Haftalar.

Hoşçakalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?