Ana içeriğe atla

Bodrum'da Nasıl Konaklamalıyız?

Merhabalar

Geçen yazılarımdan birinde kurban bayramı öncesinde Bodrum'a gittiğimizden ve otel konaklamasından çok memnun kalmadığımızdan bahsetmiştim.
Bu yazımda sizlere Bodrum'a gidecekseniz nasıl konaklamanız gerektiğinden bahsetmek istiyorum. 


Bodrum'da tatil yapacaklar öncelikle her şey dahil yada ultra her şey dahil sistemde konaklamayı tesisi çok iyi bilmiyorlarsa tercih etmemeliler. Zira daha önce burada yazdığım şekilde bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle oda-kahvaltı sistemde konaklamayı tercih etmeniz sizin yararınıza olacaktır. Yemek olayını dışarı da çözerseniz hemen hemen her şey dahil bir tesise verdiğiniz bir paraya denk gelecektir belki ama en azından karnınızı sürekli makarna ve türevleri ile doyurmamış olursunuz. Düzgünce de yemek yersiniz.

Fakat benim size daha güzel bir önerim var. Oda-kahvaltı bir tesiste konakladınız. Gündüz ne yapacağız diye düşünmeyin. Günlük yat turları var ve emin olun akşama kadar Bodrum'da gezmekten, yada sahilde güneşlenmekten daha güzel ve eğlenceli. Bu şekilde birkaç günlük Bodrum tatiliniz hem unutulmaz olacaktır hemde fazlasıyla keyif alacağınızı düşünüyorum. Zira pırıl pırıl, insan kalabalığının olmadığı koylar muhteşem. Akşama kadar denizin üstündesiniz ve sahildeki o iç bayan kalabalığı çekmemiş oluyorsunuz. 


Biz bundan sonra Bodrum'da tatil yapmaya karar verdiğimizde bu şekilde bir tatil düşünüyoruz. Şayet Bodrum'da tatil yapmayı, denizin ve güneşin tadını nasıl daha fazla çıkarırım diye düşünenler varsa bir de bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim.

Yeni yazılarımda buluşmak üzere. Okumayı, hayatı sevmeyi ve gülümsemeyi unutmayın.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Bodrum çok güzel bir yer, gerçi Muğla'nın merkezi hariç diğer yerleri cennet gibi. Ablam Muğla'da olduğu için yılda en az bir kez ziyaret ederim Muğla'yı ve Bodrumu da çok seviyorum :)

    Bu arada başlığı yanlış yazmışsınız uyarmak isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende bugün fark ettim yanlışlığı. Düzelttim teşekkürler.:)
      Ne kadar şanslısınız öyle bir bölgede bir tanıdık var. Bende ege hayranıyım. Çok seviyorum. İleride inşallah egeye yerleşme planımız var. Allah nasip eder ve ömrümüz yeterse :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları