Ana içeriğe atla

Splat Blackwood Siyah Diş Macunu

Merhabalar

Hadi toplanın bakalım yamacıma. Uzun zamandır hakkında çokça soru aldığım diş macununu sizler için bir yazıda yorumlamaya karar verdim. Zira siyah diş macunu kullanıyorum dediğimde herkes bana yok artık bakışı atıyor. Evet ama gerçekten siyah diş macunu kullanıyorum. Buyurun o zaman yorumlara geçelim. Aklınızdaki soru işaretleri gitsin. Almak isteyenlere de fikir olsun.

Splat markasını bir blogger arkadaşımın yazısında okumuş ve denemek için aklıma not etmiştim. Ancak siyah olanını almamı sağlayan oğluma sonsuz teşekkürler ediyorum. Siyah tutkusu nedeniyle kendisini kıramayıp Gratis mağazasından satın almıştım ama iyi ki de almışım.

Öncelikle ürünün dışı gibi içi de siyah. Evet yanlış okumadınız siyah. Siyah olması sizi korkutmasın zira firmanın sloganı "ne kadar siyah o kadar beyaz." Ürünün siyah rengi ise içindeki kullandıkları bitki ile alakalıymış. Evet ilk başta kulağa dişleri siyah diş macunu ile fırçalamak korkutucu gelse de gönül rahatlığı ile dişlerinizi fırçalayabilirsiniz. Zira ağzınızın herhangi bir yerinde yıkadıktan sonra siyahlık kalmıyor.

Ürünün ferahlatıcı etkisi var diyemem. Özellikle çok nane ve fresh kokusuna alışkın olanlar için tatmin edici olmayabilir. Örneğin eşim fresh olmaması konusunda halen daha söyleniyor. 

Ürünün dişler ve diş beyazlatma üzerindeki etkisi 10 numara 5 yıldız. Size şöyle anlatayım. Dişlerimden bir tanesinde bir leke söz konusuydu. Çok fazla kahve tüketmemin de bunda etkisi büyük. Dişçiye gidip dişlerimi temizlettiğim ve özellikle o diş üzerinde işlem uyguladığı halde o leke maalesef çıkmamıştı. Ne zamanki bu diş macununu kullanmaya başladım o leke gitmişti. Hatta özellikle aklıma gelip, o leke ile ilgili bir gözlem yapmadım. Tesadüf eseri fark ettim. Dişleri beyazlatmadaki etkisi de süper. Bundan önce kötü bir deneyim olan başka bir markanın diş macununun yaptığı sararma dişlerimden gittiği gibi, dişlerimde inanılmaz derece de beyaz görünmeye başladı. 

Ürünü sadece Gratis mağazalarında ya da internet satışında bulabilirsiniz. Ancak uyarayım. Bu diş macununun hayranı o kadar çok ki geldiği gibi bitiyor. Çoğu kişi indirime girmesini bile beklemiyor. Resmen stokluyor. 

Aklında şüpheleri olanlar tereddüt etmeden alabilirler. Önüme gelen herkese de tavsiye ediyorum. Ürünün indirimsiz fiyatı sanırım 24,00.-TL civarındaydı. İndirimli olarak 19,50.-TL den aldım. 

Herkese bakımlı ve tabii ki de bol okumalı günler dilerim.

Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Radyo Tiyatrosu - Kaplumbağa Sever misiniz?

 

Naime Özeren - 23 Nisan