Ana içeriğe atla

Sorularla Blog Partisi

Merhabalar
Annesinin Prensesi çok güzel bir etkinlik daha başlattı ve katılmasam olmazdı. Zira ilk etkinliği olan bloglar arası röportaja katılmıştım ve sevgili Ece Abla ile mükemmel bir ekip olup, bana göre çok da başarılı bir röportaj çıkarmıştık. Bu sefer ki etkinlik biraz daha uçuk kaçık gibi geldi. Aklımıza esen bir soruyu yazdık. Eşleşme sonucunda da bu soruları cevapladık. Hadi buyurun bakalım. Bana denk gelen grup arkadaşlarım neler sormuş? Ben ne cevaplar vermişim?
İlk olarak sevgili Şeyda'nın Günlüğü'nün sorusu:

Sizi en çok mutlu eden 3 şey söyleyin.

Eşim ve oğlumla geçirdiğim zaman beni inanılmaz mutlu eder. Onlarla uyumak, yeni güne uyanmak bile ayrı bir keyiftir ve verdiği mutluluğun tarifi yoktur. Allah'ım acılarını göstermesin. 

Tabii ki en mutlu olduğum anlardan bir diğeri kitaplar. Kitap alışverişi yapmak, kitapla ilgili her türlü organizasyona katılmak, saatlerce kitap okumak. Kütüphaneleri ve kitapçıları kitap almayacak olsam dahi kokusunu içime çekerek dolaşmak. Genel olarak kitaplarla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey beni mutlu eder. Kitapsız bir hayat düşünemiyorum.

Son olarak insanlara yardım. Birine yardım etmenin mutlululuğu yaşayan herkesin yüzü güler. Hep iyilik olsun hayatımızda. Hep iyilik yapalım. İnsanlara yardımcı olduğumda içim daha bir rahat oluyor. Başımı yastığa koyduğumda daha huzurlu uyuyorum. Bu nedenle de yardım ve iyilik benim vazgeçilmezim. Allah hep veren el yapsın inşallah.

Sırada sevgili Hazal'ın Dünyası'nın sorusu var.

Erkek olsaydınız nasıl bir erkek olurdunuz?..:))

Ben erkek olsaydım ağır abi bir erkek olurdum. NET. Zaten arkadaşlarımda iyi ki erkek olmamışsın der. Eğer bir karaktere benzetmek gerekiyorsa da kesin Kadir İnanır ya da Cüneyt Arkın gibi olurdum. Kurallarım, prensiplerim vardır ve asla vazgeçmeyeceğim değerler. Bu uğurda ne gerekiyorsa yaparım. Asla tavizim yoktur. Silmem gerekiyorsa silerim. Geriye dönüp bakmam bile.

Benden bu kadar. Etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Yeni yazımda görüşünceye kadar hoşça kalın. Kitap okumayı unutmayın.

Sevgiler ve Hayırlı Cumalar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Formasyon Analizi Nedir?

 

Kademe Analizi Nedir?

 

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Risk Bildirim Formu