Ana içeriğe atla

20.04.2017 Okuoku Kitap Alışverişim

Merhabalar

Her nedense bu sıra Burcu Büyükyıldız kitaplarına taktım. Çilek Mevsimi kitabını okumuştum ve yazar o kitabının üstüne kaç tane kitap çıkardı. Ben o sıralarda nasıl bir uykudaysam artık hiç bir tanesini bile almamışım. Ne hikmetse bir ışık yandı kafamda dedim ki; "Beyda sen son kalan kitaplarını topla."
Birden Burcu Büyükyıldız aşkı oluşmasında Cezayir Menekşe kitabının muhteşem kapağı ve renk tonu da etkili olmuş olabilir. Bilemiyorum. Her neyse ben deli gibi kitaplarını sepete ekledim eklemesine ama Bir Günah Gibi kitabı maalesef hiç bir yerde yoktu. Çok sonra yazarla iletişime geçtiğimde Kitap Sihirbazı sitesinde olduğunu söyledi. Evet oradan da kitap aldım. Biliyorum bacağımı bırakıp, direkt kafama sıkıyorum ama ne yapayım. Kendimi frenleyemiyorum kitap konusunda. 

Neyse Burcu Büyükyıldız Aşk Her şeyi Affeder mi ve Cezayir Menekşesi kitaplarına kavuştum. 17,50 ve 19,25.-TL fiyatları

Zeynep Sipahioğlu Yazgı serisi 1 - Kaderimin Yazıldığı Gün çok merak ettiğim bir kitaptı. Ancak elinde olup okuyacaklar ya da yeni temin edecekler varsa uyarayım serinin 2.kitabı var ve eğer bir aksilik olmazsa 15 Mayıs'ta yazarın duyurduğuna göre raflarda yerini alacak. Fiyatı : 12,90.-TL

Evet benim ağzımı burnumu kıran bir yazarla devam ediyorum. Pınar Çağlıner. Yazarın hepi topu iki kitabı var. İlk kitabı Salıncak ve kitabı okudum. Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. Yorumunu önümüzdeki günlerde yayınlayacağım. İkinci kitabı Utandım'ı da çok merak ediyordum zira gerçek bir hikayeymiş. Fiyatı 9,80.-TL 

Fotoğrafta görmüş olduğunuz Bella Emir Sen Uyurken kitabı ve Yıldızlara Sarılı Kraliçe tanıtım kitapçığı Okuoku tarafından hediye olarak gönderildi. Ayraçlarda cabası. Sonsuz teşekkürler.

Bu alışverişime toplamda 78,70.-TL ödedim. 

Herkese bol okumalı günler. Yeni yazımda görüşmek üzere. Kitapsız kalmayın.

Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

Smilodon (Kılıç Dişli Kaplan) Hakkında Bilinmeyenler

Herkese Merhaba  Bugün sizlere Smilodon'dan (Kılıç Dişli Kaplan) bahsedeceğim. 

Gabriel Garcia Marquez - Ağustosta Görüşürüz

 

Yeşil Yol

 

Samed Behrengi - Bir Şeftali Bin Şeftali

Herkese merhaba Kısa zaman önce bitirdiğim bir kitap Bir Şeftali,Bin Şeftali. Bir gün annesinin dalında büyümekte olan bir şeftalinin hikayesi bu. Bu şeftali büyüyünce sahibi tarafından köye satılmaya götürülür.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.