Ana içeriğe atla

Bitenler - Çöpe Gidenler 8

Merhabalar
Çöp eve dönüşmeye ramak kalan evimden tek tek ürünlerin fotoğraflarını çekerek, çöp eve dönüşmesini direkten döndürmeye devam ediyorum. Bakalım neler bitmiş, neler çöpe gitmiş. Hemen yazımıza geçelim.



Loreal Elseve Komple Onarıcı 5 2'li Bakım İksirinden yine bir şişe daha bitirdim. Bu ürünle ilgili duygu ve düşüncelerimi buradaki yazımda yazmıştım. Sevdiğim bir ürün. Yine alacağım. 

Avon Advance Techniques Strengthen and Protect durulanmayan saç kremini arkadaşım çok büyük tavsiyelerle almamı sağlamıştı. Ancak ben hiç memnun kalmadım. Saçlarımda yapış yapış bir his, kuruduğunda da sanki jöleli yada spreyli gibi bir sertlik oluştu. Saçlarım sönük bir hal aldı. Bir kaç kez kullanıp bırakmıştım. Atılacak ürünlerin arasında yerini aldı. Neredeyse dolu durumda. Maalesef bir daha almayacağım bir ürün.


Deborah BB Cream 5 in 1 Fondöten bu zamana kadar kullandığım tüm fondöten ve bb kremler arasında tenime en çok uyan ve en doğal olanı. Kokusunu, kalıcılığını ve ten uyumunu çok sevdim. Harika. Deborah markasından ne alırsam alayım pişman olmadım. Ürünün rengi ile ilgili buradaki yazıma göz atabilirsiniz. Anneler günü indiriminden elimde ürün olmasına rağmen iki tane almıştım. Yaz döneminde çok fazla kullanmadığım için bu iki üründen birini daha yeni açabildim. Bu ürünlerle kışı çıkarırım sanırım. Bir daha ki Anneler Günü indiriminden yenilerini alırım diye düşünüyorum. 

Hepinize bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum. Hoşça kalın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 1

 

Ülkü Beşgül Kimdir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları

Reşat Nuri GÜNTEKİN - Çalıkuşu

Merhaba dostlar, Hangi kitabı ilk paylaşsam diye çok düşünmeden yıllardır en sevdiğim ve içimde hep sürekli okuma arzusuyla dolduğum Reşat Nuri Güntekin'in unutulmaz eseri, hakkında film ve diziler yapılan Çalıkuşu ile başlamak istedim.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Fatih Murat Arsal - Ödünç Aşk

Merhabalar Fatih Murat Arsal'ın kalemini sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Neden Ajanda Kullanmalıyız? Kaç Tane Ajandam Var?

Merhabalar Dünkü yazımda Çocuklara Ajanda Alışkanlığı Kazandırmak 'tan bahsetmiştim.

Bitenler & Çöpe Gidenler 55

Merhabalar Uzun zamandır bitenler yazısı yazmadım.

Detoks İçeceği

Merhabalar Son zamanlarda kendimi detoks içeceklerine adamış durumdayım.