Ana içeriğe atla

4.Edirne Kitap Fuarı 07-16 Ekim 2016

Merhabalar

Sıradaki yazım yine bir fuar üstüne. Bir kaç fuar haberim daha olacak. Malum zamanları geçmeden sizlere haber vereyim de gitmek isteyenler olursa geç kalmasınlar. Gerçi ben bu fuarı sizlere bildirmekte biraz geç kaldım ama henüz fuar bitmedi. Kalan günlerini değerlendirebilirsiniz.
Edirne Belediyesinin katkılarıyla bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Edirne Kitap Fuarı 07-16 Ekim 2016 tarihleri arasında  Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayında ziyaretçileriyle buluşuyor. Fuar sabah 09:30 akşam 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuarın bu seneki onur konuğu ise Gazeteci-Yazar Uğur Dündar. 

Fuara bu yıl 40'dan fazla yayın evi ve 90'dan fazla yazar katılacak. Çok tanınmış yazarlarında imza günleri var. 

Gidecek olan arkadaşlara fikir vermesi açısından aşağıda yazar, yayın evi imza ve etkinlik programını paylaştım. Keyifli fuarlar ve okumalar dilerim.











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları