Ana içeriğe atla

01.10.2016 Gratis Alışverişlerim

Merhabalar

Gratis mağazalarındaki indirimlerden faydalanarak bitmiş olan birkaç malzemeyi almaya karar verdim. Bakalım Gratis indirimlerinden neler almışım.



Kullanmakta olduğum diş macunum bitmek üzereydi ve kasa arkası indirimlerinden yararlanarak uzun zamandır ismini duyduğum ama almaya fırsat bulamadığım Himalaya Complete Care diş macununu aldım. İkisi bir arada olarak satılan diş macunu 9,90.-TL'den satıştaydı.



Daha önceden buradaki yazımda sizlerle paylaştığım bu üründen çok memnun kaldım. Saçımın taranmasını, elektriklenmesini ve tülermesini önlediği için sürekli kullandığım ürünler arasında yerini aldı. Banyo sonrasında saç uçlarıma uyguluyorum. Tavsiye ederim. Fiyatı 14,90.-TL


Uzun seneler önce toprak tonlarında far paletlerim vardı. Nedendir bilinmez son 5 senedir sürekli olarak siyah tonlarında göz makyajı yapmaktayım. Ancak son zamanlarda toprak tonlarında makyaj yapma isteği içimde koptu geliyor. Üstelik bazı ortamlarda koyu makyaj da olmuyor. Daha sade, doğal makyaj tercih etmek durumunda kalıyorsunuz. Bu nedenle toprak tonlarında bir far paleti arayışına girdim. Bir kaç markada toprak tonu denedim ama içime sinmedi. Çok simli modeller yerine daha mat istedim. Pastel Nude Eyeshadow far paleti ile tesadüfen tanıştım. Ancak Eskişehir'de çok yere bakmama rağmen bulamadım. Gratis mağazasında daha önceden sormama rağmen yok demişlerdi. Fakat bu sefer de şansımı deneyip sorduğumda son kalan palet varmış. Resmen ürünün üstüne atladım. Üründe alt sırada sol 1-2 ve son toprak tonu olanlar hafif simli ama göze batacak kadar değil. Günlük makyaj için ideal. Fırçası da gayet yumuşak. Gözleri tahrip ve tahriş etmeden makyaj yapabiliyorsunuz. Çok kremsi yapısı yok. Gözlerin üstünde topaklanma sorunu ile karşılaşmıyorsunuz. Ürünleri deneyerek yorum yazdım. Tüm renklerini çok beğendim. Bittiğinde başka bir far paleti denemek istemezsem yeniden alırım. Fiyatı 27,95.-TL

Bakımlı ve bol okumalı günler diliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.