Ana içeriğe atla

09.08.2016 Hadim Market Kitap Alışverişlerim 2

Merhabalar

09.08.2016 tarihindeki oğlum için kitap alışverişlerimle ilgili olan yazımı burada yazmıştım. Oğluma kitap alırken ben boş geçer miyim? Tabii ki hayır. İçimdeki kitap canavarı beni dürttü ve yine kendimi rafların arasında kitapları karıştırıp, sonrasında kasada ödeme yaparken buldum.

Aslına bakarsanız kitapların fiyatları çok uygundu. Ama bu ay ben kendimi kitap alışverişi konusunda aştığım için maalesef 2 tane kitap almakla sınırlamak zorunda kaldım. Oysaki birbirinden güzel almak istediğim kitap vardı ve hepsinin fiyatı da 9,95.-TL idi.

Yakın zamanda sosyal medya da çok dikkatimi, yeni çıktığında da arka kapak yazısıyla ilgimi çeken iki yeni yazardan yana kullandım tercihimi. 

Sinem Akça Bana Şans Dile'nin kapağına bayıldım. Çok masum duruyor. Arka kapak yazısı ve okuyucu yorumları da almama neden oldu. Bakalım kitap içeriğini de kapağı kadar sevebilecek miyim?

Didem Bilaş Sana Anne Diyebilir miyim? ise tamamen komediye dayanan bir kitap. O kadar çok olumlu yorum okudum ki, çok merak ettim. Okuyanların hepsi kahkaha atarak okuduklarını yazmışlardı. Üstelik arka kapak tanıtımı ise başlı başına beni al diye bağırıyor. Ancak bu kitabın sanırım devam kitabı çıkacakmış. Çünkü sonunda "devam edecek" yazıyor. Bu nedenle bir süre bu kitabı okumak istemiyorum ama yanı zamanda da çok merak ediyorum. Fakat seri olan kitaplarda devam kitabı çıkmadıysa konudan kopuluyor. Yeniden ilk kitabı okumak gerekiyor. Bu nedenle de el mecbur bir süre bekleyeceğim. 

Hadim Market kitap alışverişlerim şimdilik bu kadar. Hepinize keyifli okumalar dilerim.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

6 Mantı

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?