Ana içeriğe atla

Elizabeth Hoyt - Çirkinin Aşığı

Merhabalar

Kont Edward De Raaf Swartingham korkunçluğu ile ün salmıştır. 
Bayan Anna Wren kayınvalidesi ile hayatlarına devam eden ve para sıkıntısı çeken iki dul bayandır. Anna Wren'in acilen iş bulması lazımdır. Ancak bayan olması nedeniyle kolayca iş bulamayacaktır. 

Kont Edward sekreterini işten çıkarır ve yardımcısı olan Felix'e acilen kendisine yeni bir sekreter bulmasını emreder. Ancak Felix için süre kısıtlıdır ve Kont'un tahammülü yoktur. 

Anna Wren yakın arkadaşlarından birini ziyaretten dönerken tesadüf eseri Felix ile karşılaşır ve Kont'un sekreter aradığını öğrenir. Anna Wren'in bu işe ihtiyacı vardır ve Felix'e bu işi istediğini söyler. Ancak bir sorun vardır. Kont sekreteri erkek olarak beklemektedir. Felix tüm sonuçlara katlanarak Anna Wren'i işe alır ancak Kont'a bulduğu sekreterin bir bayan olduğunu söyleyemez.

Kont Anna Wren'in işe başladığı gün Londra'ya gider ve bir hafta dönmez. Anna Wren Kont'un yokluğunda temize geçirilmesi gereken mektupları yazar, kısacası Kont'un ofisinde düzen sağlar.

Kont Edward Londra'dan döndüğünde büyük bir şok yaşar. Felix'e neden bayan sekreter aldığıyla ilgili çok kızdığı halde Anna Wren'i de işten çıkaramaz. Zamanla ikili birbirine alışır ve yakınlaşmaya başlarlar.

Günler geçerken Anna Wren Kont Edward'a ait mektuplar arasında bir fatura bulur. Fatura Afrodit'in Mağarasına aittir ve burasının iyi bir yer olmadığını daha sonra öğrenecektir.

Pearl adında bir hayat kadınına bir gün yolda rastlar ve kadın perişan haldedir. Kadını kendi evine götürür ve iyileştirir. Afrodit'in Mağarasını bu kadına sorduğunda kadın önce onun gibi birinin orada ne işi olabileceğini sorgular. Anna Wren oraya gitmeyi çok istemektedir. Çünkü Kont Londra'ya aslında bu ev için gitmektedir.

Pearl Anna Wren'e vefa borcunu ödemek adına yardım eder ve Kont Edward'ın orada olacağı gün onun odasında Anna Wren'in olması için gerekli hazırlıklar yapılır. Fakat Afrodit'in Mağarasında tek bir kural vardır. Kimse kimseye kimlik sormamaktadır ve gelen herkes yüzüne bir maske takmaktadır. 

O gece Kont ile Anna Wren odada karşılaşır. Ancak Kont Anna Wren'i tanımamıştır. Anna Wren ise kontla geçireceği bir gece karşılığında herşeye razıdır. Fakat bundan sonra yaşanacaklar artık Anna Wren'in hayatını maalesef kolaylaştırmayacaktır.

Kitap dönem kitabı olması sebebiyle değişik lakaplardan dolayı bazen sıkıcı gelebilir. Elizabeth Hoyt Çirkinin Aşığı ile bize sıcak, heyecanlı ve tutkulu bir roman sunmuş. Konusu itibariyle de değişik ve Bestseller sevenler bu kitabı mutlaka okuyacaklardır.

Tanıtım Bülteninden

Romantic Times 2006 En İyi Tarihi Romans Ödülü


Farklı dünyalara ait iki inatçı… Zengin ve hırslı bir kont ve kocası tarafından terk edilen genç, güzel ve kaprisli bir dul… 

Teslim olmayan bir kadın hislerine ne kadar dur diyebilir?.. Tesadüflerin ördüğü ağlarda arzular mı gurur mu kazanacak?

Çirkinin Aşığı heyecanı yüksek ve kışkırtıcı bir hikaye sunuyor.

Bu kitabın bitmesini hiç istemeyeceksiniz.
-Julia Quinn

“Masalsı anlatımıyla Çirkinin Aşığı sizi arzular dünyasına sürükleyen keyif veren, akıcı ve duygu yüklü bir romans. Hoyt’un zeki karakterlerine ve onların hoş diyaloglarına, sıcak aşk sahnelerinde olacağı gibi hayran olacaksınız.” 
—Kathe Robin, Romantic Times

"Elizabeth Hoyt Tanrı vergisi bir yetenek, incelik ve bitmek tükenmek bilmeyen bir tutkuyla yazmış."
—Julianne MacLean

"Çirkinin Aşığı okurlar için seksi, ve şehvetli bir ziyefet!”
—Connie Brockway

“ . . . Çıkıp bu kitabı bir an önce edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum”
—Kassia Krozser


Sayfa Sayısı : 384

Basım Yılı : 2013

Pegasus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Bugün 23 Nisan, Hep Neşeyle Doluyor İnsan

 

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?