Ana içeriğe atla

Zeynep Sey - Solucan -1 / Umut Kitap Tanıtımı

Merhabalar

Geçtiğimiz günlerde raflarda yerini almış olan bir kitap bugün dikkatimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim.
Öncelikle adı ve konusu ne kadar birbirine uyumlu bilemiyorum. Zeynep Sey kitabın adı Solucan-1 / Umut.

Arka kapak tanıtımını okuduğumda sonu mutlu sonla biten bir hikayeye benzemekle birlikte bir kitaba özellikle de aşk hikayesini anlattığını düşündüğüm bir kitaba yazar neden Solucan diye isim koyar bunu da anlayabilmiş değilim. 

Şayet ilgi çekmeyi bekliyorsa başardığını düşünüyorum ki, tezatlıktan dolayı bile şahsen okuma isteği uyandırdı. Kitabın çıkış tarihini dikkate alırsak yapılan yorumlar güzel yöndeydi. Zeynep Sey'de wattpad dünyasından kitap çıkaranlar arasında. Muhtemelen hikayeyi orada okuyup beğenenler kitap sitesinde çıktığını görünce yorumlamışlardır diye düşünüyorum. Solucan-1/ Umut kitabını okuduğumuzda bakalım hikayeyle kitap ismi ne kadar uyumlu göreceğiz. Okunacaklar ve alınacaklar arasında yerini almayı başaranlar arasında şu anda. 

Hepinize keyifli okumalar diliyorum.

Tanıtım Bülteninden

Ailesinin hiçbir neden belirtmeden sevgi ve ilgi göstermediği Nehir'in, yaşadığı acıları unutmak için bir planı vardı: Âşık olmak! Nehir, âşık olacağı kişiyi bulabilmek için beş maddelik bir liste hazırlayıp malum kişiyi aramaya koyulduğunda, onu bulacağından ve ona olan aşkının yaşadığı tüm acıları kendisine unutturacağından neredeyse emindi.


Kıvanç'ı, yani aradığı kişiyi bir çocuk parkında bulduğunda, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı aklından bile geçmemişti. Ve her şey, Nehir'in, büyük bir umutla Kıvanç'a sorduğu o soruyla başladı:

"Sana âşık olmama izin verir misin?"


Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 400

Ephesus Yayınları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kadir İnanır Kimdir?

 

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

6 Mantı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?

 

Fatih Murat Arsal Tüm Kitap Yorumları