Ana içeriğe atla

Söylenemeyen Gerçek Radyo Tiyatrosu

 

Herkese Merhaba,

Radyo tiyatrolarını sevmeyen var mı? bilemiyorum ama ben çocukluğumdan beri o büyülü ortama bayılırım. Hele bir de konusu güzelse tadından yenmez. Sıradaki oyunumuzda aynen böyle bir oyun. Çok sevdiğim gibi, verdiği mesajda çok güzeldi. Hadi oyunumuzun konusuna bakalım.

Söylenemeyen Gerçek Radyo Tiyatrosu Konusu

Lale ve Ali, birbirlerini seven ve mutlu bir evlilik sürdüren bir çifttir. Ancak çocuk sahibi olamamaları, özellikle Lale için zamanla büyük bir üzüntü ve hayatlarının merkezine yerleşen önemli bir sorun haline gelir. Bu duygusal boşluğu bir nebze olsun doldurabilmek isteyen Lale, Çocukları Koruma Derneği'nde gönüllü anne olarak çalışmaya başlar ve burada korunmaya muhtaç çocuklarla yakından ilgilenir.

Geçen zamanın ardından Lale ve Ali, Murat ile Ayşe adlı iki bebeği evlat edinmeye karar verir. Sevgi dolu bir aile ortamında büyüyen çocuklar, iyi bir terbiye ve eğitim alarak hayatlarını sürdürürler. Anne ve babaları, onlara her zaman sevgiyle yaklaşırken, çocukların evlat edinildiği gerçeğini açıklayıp açıklamama konusunda büyük bir ikilem yaşar. Radyo tiyatrosu, Lale ve Ali'nin çocuklarına bu gerçeği söyleyip söyleyemeyecekleri sorusu etrafında gelişen duygu yüklü hikâyeyi konu edinmektedir.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Güzel, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gün sizlerle olsun. Keyifli dinlemeler.

Hoşça kalın.

Reklam değildir. Gönüllü paylaşımdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Okul Kayıtlarında Adres Doğrulama Başladı

   

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Melisa Şentürk - Kullanıcı

 

2019 Yılı Hedeflerim ve Hayaller - Mim

Merhabalar 2018 yılı bitip 2019 yılına sayılı günler kalmışken sizlerle güzel bir mim etkinliği yapmalım.

Blog Keşif Etkinliği

Merhabalar Malum artık annemle birlikte blog yazmaya başladık. Böylesi belki de daha iyi olacak. Omuz omuza, anne-oğul birlikte daha güzel şeyler yapabilmek adına tek blog, tek yürek olarak yolumuza devam etmeye karar verdik. Annem benim her daim hep ve tam destekçim. 

Sosyal Medya Bildirim Çılgınlığı

Merhabalar İnsan hastayken gözü bir şey görür mü?

Deeptone - Sade ve Derin

Merhabalar Deeptone kim? derseniz "Blog dünyasının kalbi" derim.

Fatih Murat Arsal - Büyülü Orman

 

Sabri Bey Ve Ayla Hanım

  Merhabalar Bir zamanların yani doksanlı yıllarının en sevilen dizisiydi Bizimkiler.

M. Akyüz - Köprü Kralı