Merhabalar
Son zamanlarda kendimi acayip şekilde mutfağa vurmuş bulunmaktayım. Öyle ki yeni ne tarif görsem ya da aklımda olupta uygulayamadığım ne kadar tarif varsa bunları uygulamakla kafayı bozmuş durumdayım. Bunlardan biri de yumurta kapama. Sizlerde benim gibi yumurta ve tereyağı ikilisine aşıksanız, kesinlikle denemenizi tavsiye edeceğim bir tarif. Hadi o zaman tarife geçelim.
Malzemeler;
Yumurta
Tereyağı
Tuz
Kırmızı toz biber
Pulbiber
Yapılışı;
Öncelikle yumurtaları katı şekilde haşlayalım. Tavada tereyağını erittikten sonra (kesinlikle kızarmayacak) yumurtaları ortadan ikiye bölüp ekleyelim. Tuz, kırmızı toz biber ve pulbiberi de ekledikten sonra alt üst tereyağı da kızarana kadar çevirerek pişirelim. Burada en önemli noktalardan birisi bol tereyağı olması, diğer hususta çorbaların üstüne yakılan tereyağı gibi yumurtaları pişirirken o derecede tereyağının yakılması. Yani şöyle diyeyim tereyağı çiğ kalırda pek bir şeye benzemez. Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun.
Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.
Elinize sağlıkkk :)))
YanıtlaSilEnteresan bi yemek hiç duymamıştım :)
YanıtlaSilHiç fuymamıştım denemek için not aldım :)
YanıtlaSilعزل الاسطح بالفوم بالرياض
YanıtlaSilسعر عزل الفوم بالرياض
افضل شركة عزل فوم بالرياض
عزل الاسطح بالفوم بالرياض
شركة عزل فوم بالرياض
شركة عوازل الرياض
شركة عزل بالرياض