Ana içeriğe atla

12.02.2018 Babil.Com Kitap Alışverişim 3

Merhabalar

Babil.Com sipariş alışverişimin sonuncusuna geldik. Aynı gün içerisinde 3 adet kargo siparişi verdim. Nedenini de açıklayayım. Bazen soranlar oluyor. "Neden hepsini aynı anda vermiyorsun?" diye.
Şöyle ki; Öncelikle kargolar işyerime geliyor. Parça parça sipariş verdiğimde eve götürmek daha kolay oluyor. Çünkü kitapların temin süresi farklı. Bazısı ertesi gün kargo edilebilirken, bazısı da günlerce bekleyebiliyor. Bu nedenle genelde aynı gün kargo yazanları bir siparişe, diğerlerini de temin sürelerine göre ayırıp veriyorum. Bu şekilde daha iyi oluyor. Tavsiye ederim. Neler aldığıma geçelim o zaman...

A.J.Finn Penceredeki Kadın çok merak ettiğim korku kitabı. Bu nedenle sanırım okuma listelerinde de önlere gelecek. Fiyatı : 26,60.-TL

Özlem Çorapçı Aydemir Aşkın Büyüsü aslında merak ettiğim ama sonunu diğer kitaplardan dolayı bildiğim bir kitap. Sonunu bildiğimden değil ama buraya yazıp hevesinizi kaçırmamak adına söyleyemediğim nedenden dolayı kararsız kaldım ama tüm seriyi okuyunca bu kitaba haksızlık olmasın diye sepete ekledim.
Fiyatı: 15,00.-TL

Modern Klasikler serisini tamamlamaya çalışırken aynı zamanda Stefan Zweig kitaplarını tamamladığımı da fark ettim. Çok mutluyum. Kısa kitaplar çantada taşınmak için iyi oluyor. Tavsiye ederim.

Geçmişe Yolculuk : 4,90.-TL
Korku : 5,60.-TL

Yine defter ve mutlu bir Beyda çizelim şuraya....

Siparişime toplamda 52,10.-TL ödedim.

O zaman herkese mutlu pazarlar olsun. Yeni yazılarda görüşünceye dek, her gününüz yaz tadında geçsin.

Hoşçakalın.

Yorumlar

  1. Güle güle okuyun ^^
    Siparişleri bölme fikri çok iyiymiş daha önce aklıma gelmemişti. Artık ben de öyle yaparım günlerce kargo beklemek zorunda kalmam. Öneri için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Dikkat edilmesi gereken tek husus kargo tutarı ödememek için limit kadar sipariş vermek. 50,00.-TL ise o kadarlık gibi. Keyifli alışverişler olsun.:)

      Sil
  2. Korku kitabı çok güzeldi. :)
    Geçmişe Yolculuk kitabını okumadım. Ama alabilirim ben de onu. ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce kitapları oğlum kurstayken okuyorum. İnce olduğundan taşıması da kolay oluyor. Her zaman yanımda kitap olmasını seviyorum :)

      Sil
  3. İş Bankası Kültür Yayınları'nın kapakları gerçekten çok etkileyici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Bende beğeniyorum. Hasan Ali Yücel klasikleri ise tam bir ansiklopedi gibi kapakları. Kitaplıkta aynı olduğundan güzel duruyor :)

      Sil
  4. Ne güzel, ben de iyi okudum sayılır bu ay ama üşengeçlik var üstümde yorumları yazamadım henüz. seri olarak yayınlarım artık. aldığınız yeni kitaplar da ilgimi çektiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli okumalar o zaman. Yorumlarınızı en kısa zamanda bekliyorum :)

      Sil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Kadir İnanır Kimdir?

 

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Kolay Kredi Veren Bankalar

 

Ege Soley - Pazartesi Mektupları Kitap Alıntısı

 

25 Mart 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Aşkın Nur Yengi - Haberci

 

6 Mantı

 

Borsada Kredili İşlem Nedir?