Ana içeriğe atla

Victoria Michaels - Bahse Var mısın ?

Merhabalar

Victoria Michaels Reklam Aşkı kitabını beğenerek okuduktan sonra, son çıkan Bahse Var mısın? kitabını okumasam olmazdı. 

Grace; hayatı boyunca kötü erkek arkadaşları olmuş, daha doğrusu kendi yapısına uymayan, sonu hayal kırıklıklarıyla biten, yanlış seçilmiş, sırf hayatında birisi olsun diye arkadaşlıkları olmuş bir kızdır. Aynı evi paylaştığı arkadaşları Meg ve Bianca ile son yaşadığı buluşmadan hayal kırıklığı ile döndükten sonra bir bahse girerler. Bu bahis için her biri ortaya para koyar. Kuralları da belirledikten sonra, iddaayı kazanan kişi paraya kavuşacaktır. Bu nedenle kuralları iyice ezberlemeli, noel akşamına kadar da bu kuralların dışına çıkmamalıdırlar.

Grace ve arkadaşlarının bahse girdikleri sırada Michael iki arkadaşı Ryan ve Jack 'de barmenlik yaptıkları barda kızlardan(onların deyimi ile bar sinkelerinden) sıkılmış bir şekilde bahse giriyorlardı. Onlarda aynı şekilde belli kurallar ve ortaya da para koydular. Bu kurallara sonuna kadar sadık kalan para ödülüne kavuşacaktı.

Ta ki, yolları birbirleri ile tesadüfen kesişip, sonrasında birbirlerinden etkilenene kadar. İşin bundan sonrası ise tam bir yarışa dönmüştü.Çünkü kuralları ihlal etmemek paradan ziyade, övünme hakkının o kişide kalabilmesi için önemliydi. O zaman yarış başlasın!

Victoria Michaels'in bu kitabı Reklam Aşkı kitabından sonra, sonu tahmin edilebilir bir kitap olmuş. Benim klasik tabirimle yazlıkta şezlong kitabı türünden bir kitap. Okurken sıkılmazsınız ve bir günde biter. Zaten kitap fazlasıyla tahmin edilebilir bir kitap ve bu nedenle daha fazla da söylenecek söz yok gibi. İddaayı kimin kazandığını ise okuduğunuzda görürsünüz.

Reklam Aşkı kitap yorumunu da aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Keyifli Okumalar Dilerim.

Tanıtım Bülteninden


Grace Park ve iki kız arkadaşı, yaşadıkları onlarca başarısız randevudan ve hayatlarına giren gereksiz erkeklerden sonra bir karar verirler: tam altı hafta boyunca, erkeklerden uzak duracaklardır. Yani bir tür aşk detoksu. Yakışıklı barmen Michael Andris ve iki erkek arkadaşıysa aynı günlerde farklı bir iddiaya girerler. Barlarına gelen kadınlara asılmayacak, müşterilerle asla yakınlaşmayacaklardır. Buna en fazla dayanabilen erkek iddiayı kazanacaktır. Grace ve arkadaşları, erkeksiz hayatlarının ilk gece gezmesi için Michael ve arkadaşlarının barına gittiklerinde, eğlence başlar. Bu tesadüf, iki grup içinde gerçek bir sınava dönüşmek üzeredir. Sorular, sadece aşktan gelecektir.



Basım Yılı : 2015

Sayfa Sayısı : 504

Nemesis Kitap

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Sait Faik Abasıyanık - Karlı Hava

22 Nisan 2024 Pazartesi Altın Fiyatları

 

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Naime Özeren - 23 Nisan

Şermin Yaşar, İlber Ortaylı - Cumhuriyet'in İlk Sabahı Kitap Alıntısı