Ana içeriğe atla

Youtube Kanalımıza Destek Olur Musunuz?

Herkese Merhaba

Youtube kanalı açtığımızı geçtiğimiz günlerde söylemiştim. Oğlumun yaptığı yemekleri paylaşmaya başladık. Çok şükür şu ana kadar biraz amatörce olsa da video çekimleri iyi gidiyor. Oğlumun derslerinden arta kalan zamanlarında mutfakta olması gerçekten çok güzel. Anne-oğul mutfaktayız daha ne olsun değil mi?

Kanalımızda yemek videoları dışında bilgilendirici videolarda paylaşıyoruz. Biraz bizim günlük hayatımızdan vloglar, biraz gezi notları, biraz sağlıklı yaşam videolarımız da olacak. 

Bu süreçte kanalımıza abone olup, videolarımızı beğenerek bizlere destek verirseniz çok seviniriz. Oğlum yemek yapma konusunda çok hevesli. Videolarının izlenme oranı ve abonesi arttıkça yeni yemek fikirleri ile gelmeye başladı. Bu da bir anne olarak beni çok mutlu ediyor. Okuduğu bölüm sürekli pratik yaparak kendisini geliştirmesi gereken bir bölüm. Ne kadar çok yemek yapıp, tarif denerse o kadar başarılı olacaktır. Motivasyon ise çok çok önemli. Her şey moral ve mıtivasyon ile daha güzel yerlere geliyor öyle değil mi?

Şimdiden destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Kanalımıza BURADAN abone olup, yüklediğimiz videolarımızı izleyebilirsiniz.

Yeni yazılarımda görüşünceye dek, kendinize çok iyi bakın. Evde ve sağlıkla kalın.

Yorumlar

  1. Youtube kanalınıza abone oldum.. Hayırlı ve bereketli olsun insallah..
    https://www.youtube.com/channel/UCij9-COzyUl1Upnd9vUpApw benim kanalım Kur'an ve Tasavvuf Sohbetlerine de beklerim inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inci dizeler;
      Çok teşekkürler. Bende abone oldum:)

      Sil
  2. umarım abone olmak da destek sağlıyordur, ben de oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahmet Ozan;
      Abonesi ve izlenmesi arttıkça izleyenlerin hoşuna gittiğini düşünüyor ve yeni yemek yapma hevesi geliyor. Bu anlamda önemliydi. Çok teşekkürler:)

      Sil
  3. Kanala abone olundu :) Başarılar.

    YanıtlaSil
  4. Youtube pek kullanmıyorum..Hayırlı olsun,umarım çok aboneli,destekli olur kanalaınız..Başarılar dilerim..😊

    YanıtlaSil
  5. ben üye olmadan izliyorum ama izlerim, duyurcam da tımams blogumda, yemek videoları en sevdiğim yaa, yemek yapmak için hep bakarım yutupta, oleey, tenk yuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep;
      Çok teşekkürler. Anlaşılır ve kolay tarifler çekiyoruz. Benim oğlan girdi bakalım bir yola Rabb'im hayırlısını versin inşallah:)

      Sil
  6. Tarif için çok teşekkür ederim sevgili blog arkadaşım. Daha önceden Eğitim Pınarı isimli bloğuma yapmış olduğunuz değerli yorumlar için size müteşekkirim. Ayrıca özellikle öğrencilerimize faydalı olabilmek adına açmış olduğum yeni bloğumu da https://saymuallim.blogspot.com/ ziyaret ederek değerlendirme yapmanızı beklerim. Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitim Pınarı;
      Yeni bloğunuz hayırlı uğurlu olsun. Tabii ki de izyaret ederim:)

      Sil
  7. Yemek tariflerini çok severim. Hele de farklı şeyler gördüysem hemen denemek için heyecanlanırım. Size ve oğlunuza başarılar dilerim. Şimdi gidip tariflerde kaybolacağım. Şimdiden ellerinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonheur;
      Çok teşekkürler. Kanal aboneliği önemli. Abone olursanız çok seviniriz:)

      Sil
  8. dünkü yazıma koyduum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüm Zamanların En Güzel Kadını : Prenses Fevziye

Kavalalı Mehmet Ali Paşa soyundan, Mısır'ın ilk kralı Fuad'ın kızı; yine Mısır'ın son kralı Faruk'un kız kardeşiydi Prenses Fevziye.

Zeynep Sahra - Elmalı Turta

Merhabalar Zeynep Sahra'nın Ayçöreği hikayesi Elmalı Turta ile son sürat devam ediyor. Öncelikle yeniden belirtmek istiyorum bu kitap Ayçöreğinin devam kitabı. Yani öncelikle Ayçöreğini okumalısınız.

Nil Karaibrahimgil - Ben Aptal Mıyım?

 

Cahit Sıtkı Tarancı - Kırık Bir Aşk Hikayesi

Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur bir şiiri var, " Abbas" adında.

Poy Baharatı Nedir? Nerelerde Kullanılır?

  Merhabalar Baharat kullanmayı sever misiniz?

Formasyon Analizi Nedir?

 

Beyza Alkoç - 3391 Kilometre

Merhabalar Beyza Alkoç'un 3391 kilometre kitabını ilk çıktığı zaman görmüştüm ama açıkçası almakla almamak arasında kalmıştım. Kitap hediyeleşme etkinliği sayesinde okuma fırsatı bulduğum kitaba tek kelimeyle bayıldım. 

Fatih Murat Arsal - İki Mükemmel Hata

Merhabalar Uzun zamandır sizlere kitap yorumu yaz(a)mıyorum zira bu sıralar yorum yazmak için maalesef kafamı toparlayamıyorum. Hoş bir aydan fazladır kitap kapağı da açamadım. Kitap okumadan uyumayan ben; son zamanlarda kitaplara dokunamadım bile. Fakat okuduğum kitaplara ve yazarlara da haksızlık da etmek istemiyorum. Zira beğendiğim kitapların yorumsuz durmalarına maalesef gönlüm razı gelmiyor. Çıktığı ilk anda alıp okuduğum, ancak yorum giremediğim bir kitap İki Mükemmel Hata. O zaman başlayalım.

Nerede O Eski Kartpostallar?

Merhabalar Çocukluğumda yeni bir yılın gelmesini en çok kartpostal atabilmek adına severdim.

Uğruna İnsanların İntihar Ettiği İran Şahının En Sevdiği Karısı Anis-el Doleh

Merhabalar Son zamanlarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığım bir haber, aslında güzellik kavramımızı sorgulamama neden oldu.