Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Aşkın Nur Karataş - Kartanesi

Merhabalar Aldığım kitapları bitirme derdine düştüm. En azından her yazardan bir kitap okumak istiyorum ve elime bu sefer Aşkın Nur Karataş'ın Soğuk Serisi geçti. İlk kitap Kartanesi ikincisi ise Mücevher.

Kristin Hannah - Büyülü Fırtına Kitap Tanıtımı

Merhabalar Kristin Hannah kitaplarını tamamlıyorum. Daha bir tanesini elime alamadan kadın hemen yenisini çıkarıyor.

Bitenler & Çöpe Gidenler 44

Merhabalar Biten ürünlerimiz oldukça fazla. Bakalım neler bitirmişim?

Lisa Wingate - Nehir Kuşlarının Şarkısı Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bugün sizlere gerçek bir skandaldan yola çıkılarak yazılmış bir dram kitabı önerisiyle geldim.

Mimlendim ve Mimledim 29 - Yaz Geldi

Merhabalar Tek Boynuzlu Tavşanlar  bloğunun sahibi yaza dair güzel bir mim başlatmış ve sağolsun beni de mimlemiş. Kendisinin mim yazısını  buradan  okuyabilirsiniz. O zaman sorularımızı cevaplamaya başlayalım.

Stajyer (The Intern) Film Yorumu

Merhabalar Film izlemeye bir yerden başlamam gerekiyordu ve bende not aldığım filmlerden stajyer filmi ile başladım. Hafta sonu oğlumla yalnızdık. Can sıkıntısından birlikte izlediğimiz filmin kısaca konusundan bahsedelim.

İçerik Kopyalanmasını Engelleme

Merhabalar Bloğumda günün birinde blog teknik desteği vereceğim hiç aklıma gelmemişti ama demek ki her şeyin bir ilki varmış.

İçeriklerim Kopyalanıyor

Bugün  Kitaplara Kaçanlar  bloğu ile içerik çalınması ile ilgili konuştuk ve bunun üzerinden çok geçmeden benim içeriklerimin otomatik olarak kopyalandığını tesadüfen fark etmiş bulunuyorum.

Bitenler & Çöpe Gidenler 43

Merhabalar Biten ürünleri bitirelim. Yenilere yer açılsın. O zaman bakalım neler bitmiş?

Charles Suddeth - Kurbanın Adını Söyle Kitap Tanıtımı

Merhabalar Bu sıra ciddi anlamda gerilim romanlarına sardım. Ne kadar gerilim, polisiye ve adrenalinin düşmediği roman varsa alasım, raflardan toplayasım var.

Bugünün Notu Bloğundaki Yaşanmış Hikaye

Merhabalar Bugünün Notu  bloğunda severek takip ettiğim bir bölüm var. Kapı Önü Dedikoduları.

Özlem Uğurlu Aydın Röportajı

Merhabalar Yazar röportajlarımızın bu haftaki konuğu güler yüzlü yazar Özlem Uğurlu Aydın. Kendisine bu keyifli röportaj için çok teşekkür ediyor ve röportajımızla sizleri başbaşa bırakıyorum.

Haziran Ayı Kitap Hediyeleşme Etkinliği

Merhabalar Kitap Sevenler Klubü 'nün her ay düzenlediği kitap hediyeleşme etkinliği hediyem bu ay Ankara'dan eşleştiğim çok tatlı bir arkadaşımdan geldi.

Bitenler & Çöpe Gidenler 42

Merhabalar Evde yığın haline gelen biten ürünlerden merhaba. Ben biriktirmeden ne zaman fotoğraflamayı başarabileceğim hiç bilmiyorum. Neyse geçelim neler bitirdiğime.

Nevra Karataş - Doğunun İncisi Kitap Tanıtımı

Merhabalar Nevra Karataş Yüreğimde Saklı Sevdan kitabını almıştım ama henüz okuyamadım.

Mektup Arkadaşımdan Gelenler

Merhabalar Dün sabah çok tatlı bir paket aldım. Sevgili  Tuğçe  ile kartpostal arkadaşlığı sayesinde başlayan dostluğumuz mektup arkadaşlığına dönüştü ve ben bu durumdan inanılmaz mutluyum.

Abdullah Yavuz - Harbiden Manyak Kitap Tanıtımı

Merhabalar Çoktandır sosyal medyada binbir övgüyle söz edilen bir kitap var. Açıkçası adı beni yansıtmıyor desem yalan olur. Çünkü aynı ben. Hele kitap kapağını görünce "aaa ben" demekten kendimi de alamadım.

Selvi Atıcı - Pinokyo'nun Rüyası

Merhabalar Bayramda can sıkıntısından ne yaparsınız. Tabii ki de kitap okursunuz. Bende aynen öyle yaptım. Misafir beklerken iki arada bir derede kitabı bitirdim.

İmren Tatlıcısı Alaçatı

Merhabalar Alaçatı'ya gitmişken meşhur Alaçatı İmren Tatlıcısı'nı ziyaret etmeden gelmek olmazdı.

Fatih Murat Arsal Röportajı - 2 Kitap Hediye

Merhabalar Yazar röportajlarımıza çok sevdiğim aşkı yazan adam Fatih Murat ARSAL ile devam ediyoruz. Kendisine bu keyifli röportaj için tekrar teşekkür ediyor ve sizleri röportajımızla baş başa bırakıyorum.

Çekiliş Sonucu

Merhabalar Geçtiğimiz hafta sizlere sevgili yazar Bengü Havva Keskin'in Gitme Sana Aşık Oldum kitabını hediye edeceğimi söylemiştim.

Dostlar Fırını İzmir (Boyöz)

Merhabalar 15 tatilde gittiğimiz Alaçatı, Çeşme, İzmir turu için hazırladığım listede çok merak ettiğim boyözden tatmak vardı. Ne yapıp edip, mutlaka İzmir'den boyöz yemeden dönmeyecektim.

B.A.Paris - Kapalı Kapılar Ardında

Merhabalar Kitap kardeşimden gelen mutlaka okumalısın diye üstüne basa basa söylediği kitabı ön sıralara alıp okumaya başladım.

Ramazan Bayramımız Hayırlı Olsun

Merhabalar Bugün bayram. Erken kalkın çocuklar diyen sevgili Barış Manço'nun aramızda olmadığı gibi, bu bayram benimde hayatımda çok sevdiğim ve değer verdiğim iki kişi yok. 

Isparta'dan Gelen Güzellikler

Merhabalar Pazartesi sabahı bana kocaman gelen bir paketle haftaya başladım. Ansızın gelen bu  paket sayesinde o kadar mutlu oldum ki.

Gazlıgöl Kaplıca Sularının Faydaları

Merhabalar Beni tanıyanlar kışın tam bir termal kaplıca delisi olduğumu bilirler. Termal turizm tatilini ben çok sıcak havalarda sevmediğimden dolayı kışın tercih ediyorum.

Bengü Havva Keskin'in Kitabı Hediye

Merhabalar Dün yazar röportajlarımızda sevgili Bengü Havva KESKİN'i konuk etmiştik. Kendisine ufacık bir ricada bulundum ve sağolsun beni kırmadı.

Bengü Havva Keskin Röportajı

Merhabalar Yazar röportajlarımızda bu haftaki konuğumuz Gitme Sana Aşık Oldum kitabı ile sevgili Bengü Havva Keskin. Kendisine yeniden teşekkür ediyor ve güzel sohbetimize geçiyorum.

Kitap Dostlarıma Hediyeler

Merhabalar Malum benim gün geçtikçe artan kitap kardeşlerim, her ay düzenlenen kitap hediyeleşme etkinliklerim var. Bu etkinliklerin ana konusu malum kitaplar.

01.06.2018 Babil.Com Kitap Alışverişim

Merhabalar Uzun zamandır kitap siparişi vermemiştim. Haziran ayı kitap hediyeleşme etkinliğindeki arkadaşıma ve kitap kardeşime kitap göndereceğimden dolayı sipariş verdim.

Çocukları Sokakta Oynatalım

Merhabalar Malum bugün sevgili çocuklarımız karnelerini aldı. İyisiyle kötüsüyle bir eğitim öğretim yılının da sonuna geldik.

Lokma Kebap Eskişehir

Merhabalar Eskişehir'e geldiğinizde yemek yiyebileceğiniz mekanları tanımaya devam ediyoruz.

Karneni Göster Kitabını Al

Merhabalar Hadi çocuklarımıza çok güzel bir haber vereyim bugün. Hem de o kadar güzel bir haber ki, hem motivasyon olsun. Hem de yaz boyunca eğitici bilgiler olsun. Hem de karnelere süper hediye olsun. O zaman buyurun.

Kadıköy Sahaf Günleri 09 - 17 Haziran 2018

Merhabalar Kadıköy'de bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Sahaf Günlerine göz atalım.

Neşe Karaböcek - İntizar

Merhabalar Oldum olası eski şarkıları seven ben, bu sıra ayrıca bir takmış durumdayım. Nedendir bilinmez içimden sürekli özellikle Yeşilçam filmlerinde çalınan müzikleri dinlemek geliyor.

Aimee Molloy - Mükemmel Anne Kitap Tanıtımı

Merhabalar 08.06.2018 cuma günü raflarda yerini alacak, farklı bir konusu olan polisiye bir kitap Mükemmel Anne.

Gün Grubu Gelen Kitaplarım

Merhabalar Hatırlarsanız geçmişteki yazılarımda altın günü yapar gibi kitap günü yaptığımızdan bahsetmiştim. Toplamda altı kişilik olan bu gün grubumuzun ikinci ayı bendeydi ve o ay kargocu kapımdan ayrılmadı.

Jenny Erpenbeck - Gidiyor Gitti Gitmiş Kitap Tanıtımı

Merhabalar 19.06.2018 tarihinde Can Yayınları etiketiyle raflarda yerini alacak ve şu anda da kitap satış sitelerinde satışa çıkmış adı gibi konusu da değişik bir kitap Gidiyor Gitti Gitmiş.

Nora Roberts - Bu Güller Senin

Merhabalar Nora Roberts'in gelin serisinin ikinci kitabını da bitirdim. Bu kitaba başlamıştım ama sonrasındaki süreç benim için kötü olunca elimde uzunca bir zaman süründü. Nihayet hafta sonu bitirebildim.

Sümeyye Akarçay Röportajı

Merhabalar Yazar ve şairlerle röportajlarımıza bugün itibariyle start verelim. Bu yolculukta hep beraber yeni yazar ve şairler keşfedeceğimizi düşünüyorum. O zaman  ilk konuk yazarımız Sümeyye Akarçay'la sohbetimize başlayalım. 

Kumrucu Çınar Çeşme

Merhabalar 15 tatil gezi notlarımla devam etmek istiyorum. Malum İzmir'e gittiyseniz İzmir Kumru yemeden dönmek olmaz dedik ve Alaçatı'ya geldiğimizde aç karnımızı doyurmak için mekan aramaya başladık.

37.Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı 18 Mayıs - 10 Haziran 2018

Merhabalar Toplu halde paylaşacağım bir Kitap ve Kültür Fuarı duyurusudur. Hadi toplanın o zaman. Hemen bakalım nerelerde fuar varmış?

Sürprizimi Açıklama Zamanı

Merhabalar Dün duyurusunu yaptığım sürprizin geldi çattı açıklanma zamanı. Benim için çok heyecan verici bir proje olduğunu kabul ediyorum. İçim içime sığmıyor desem yalan olmaz hani. O kadar heyecan yaptım. Allah'ım utandırmasın inşallah.

Mimlendim ve Mimledim 28 - Ben Bunu Yazamam

Merhabalar Derya'nın başlattığı mimde sevgili  Yurdagül  beni mimlemiş. Mimin konusu ise Ben Bunu Yazamam. Bakalım ben neleri yazıyorum? Neleri yazamıyorum? Hep beraber bakalım. Yurdagül'ün mimini ise  buradan  okuyabilirsiniz. Hadi başlayalım.