Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Kasım, 2017 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

02.10.2017 Kitap Sihirbazı Kitap Alışverişim

Merhabalar Ekim ayında Kitap Sihirbazı sitesinden yapmış olduğum kitap alışverişlerim vardı. Aralarda yazmadan öylece kalmış. O zaman hemen kitaplarımızı tanıtalım ve duyuralım.

Debbie Macomber - Mucizeler Dükkanına Dönüş (Blossom Sokağı Serisi - 4)

Merhabalar Debbie Macomber serisine devam ediyoruz. Blossom Sokağı serisinin 4.kitabı Mucizeler Dükkanına Dönüş. Normalde seriye araya kitap katmadan devam edecektim ama bu şekilde tek yazarı sürekli okumakta iş değil. Çünkü bir süre sonra aynı şeyleri mi okuyorum hissine kapılıyorsunuz. Bu nedenle bir seri kitabı bir başka yazar şeklinde devam edeceğim. Hadi bakalım kitabımız nasılmış?

Mevlid Kandilimiz Hayırlara Vesile Olsun

Merhabalar Bugün günlerden çok güzel bir gün. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V.) doğum günü.

21.10.2017 Gratis ve Bargello Alışverişim

Merhabalar Ekim ayında sadece saç kremi almak için girdiğim, bir dünya alışveriş yaptığım Gratis ve oğlumun büyümeye başlamasıyla kendisine bakım yapma çabasına girdiği şu günlerde parfüm sevdasına düştüğü için Bargello'dan ona ve kendime aldığım parfüm alışverişim ile geldim. Hadi bakalım neler almışız?

30 Şarkı Meydan Okuması 30 - Sana Seni Anlatan Bir Şarkı

Merhabalar 30 Şarkı Meydan Okumasında sona geldik. Her ne kadar süreç uzamış olsa da; ben bu listeyi yayınlarken çok keyif aldım. Umarım sizlerde şarkılarımı beğenmişsinizdir ve azıcıkta olsa yüreklerinize dokunabilmişimdir.

Eskişehir Pino Hamburger

Merhabalar Eskişehir'e geldiğinizde yemek yenilecek mekanlarla devam ediyoruz. Aslına bakarsanız özellikle yazısını yazmak için gitmemiştim. Oğlumla kursa giderken yemek yemek için girdiğimiz bir mekandı ama sizlere de tavsiye edebileceğim bir yer olduğundan hemen fotoğrafladım.

04.10.2017 Babil Kitap Alışverişim

Merhabalar Yine kitap alışverişi. Bu yazıların normalde daha önce gelmesi lazımdı ama 2.Eskişehir kitap fuarı nedeniyle maalesef gecikmiş yayınlar bunlar. Buyurun o zaman neler almışım?

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Merhabalar Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Sevgili öğretmenlerimizin günü.

3.Mersin CNR Kitap Fuarı 25 Kasım - 03 Aralık 2017

Merhabalar Hadi bugün Mersin'e merhaba diyelim ve bu yıl 3.sü düzenlenecek Mersin CNR kitap fuarının detaylarına göz atalım.

Mimlendim ve Mimledim 17 - Güne Nasıl Başlıyorum?

Merhabalar Sevgili  Mavi ve Edebiyat  bloğunun sahibi Mücahit Güne Nasıl Başlıyorum miminde beni de mimlemiş. Onun öncesinde sevgili  Ece Abla  da beni mimlemiş ama yazısında bir sıkıntı olduğu için yayınlanamamış. İkisine de çok teşekkür ediyorum ve güne nasıl başladığımı yazmaya başlıyorum.

30 Şarkı Meydan Okuması 29 - Çocukluğundan Hatırladığın Bir Şarkı

Merhabalar Artık 30 şarkı meydan okumasında sondan bir önceki şarkıya ulaştık. Fuar yazılarından 30 Şarkı Meydan okumasını bitirmeye sıra gelmemişti ama özlemişsinizdir müzik dinlemeyi. O zaman buyurun bakalım.

12.09.2017 İdefix Kitap Alışverişim

Merhabalar İdefix'te kargo bedava diye mail alınca kendimi istemsizce İdefix'in sitesinde kitaplarla haşır neşir halde buldum. 

15.10.2017 Odak ve Ömür Parfümeri Alışverişim

Merhabalar Hadi biraz yaptığım kozmetik alışverişlerine göz atalım. Bu alışverişi Ekim ayında yapmıştım. İndirim zamanlarına denk getirdim ve çok güzel bir alışveriş yaptım. O zaman neler almışım hep beraber bakalım. 

2.Eskişehir Kitap Fuarı Kitap Alışverişim

Merhabalar Bugün sizlere 2.Eskişehir kitap fuarından yapmış olduğum kitap alışverişimi aktarmak istiyorum. Bana göre çok kârlı bir alışveriş oldu. O zaman beraber bakalım neler almışım?

Nemesis ve Nora Yayınları Fuar Kitap Hediyelerim

Merhabalar Bugün Nemesis ve Nora Yayınlarının 2.Eskişehir kitap fuarında vermiş oldukları hediyelerle devam ediyoruz. 

Martı ve Pay Yayınları Fuar Kitap Hediyelerim

Merhabalar 2.Eskişehir kitap fuarını gezerken birkaç stant sorumlusunun bana verdiği hediyeleri sizlerle paylaşmak istedim. Buyurun kitaplara bakalım.

Ay Bayan Kuaförü Eskişehir

Merhabalar Hadi gelin bugün size çok güzel bir blog önerisi vereyim. Sevgili kuaförüm Gamze uzun uğraşlar sonucunda sonunda blog dünyasına merhaba dedi. 

Bitenler & Çöpe Gidenler 29

Merhabalar Yine biten ürünlerim var. Yazılacak çok fazla yazım olunca yine geç kaldı. Aslında fotoğraflarını çekeli uzunca bir zaman olmasına rağmen yazısını giremedim.  Neyse bakalım neler bitirmişim?

15.11.2017 A101 Kitap Alışverişim

Merhabalar Sizlere akşam akşam günün ekstra yazısını yazayım ve yarın bu kitaplara ulaşmak isteyenler varsa haber vereyim istedim. Zira bu fiyata ve kaçırılmaması gereken kitaplar yarın A101 mağazalarında sizleri bekliyor.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Destek - İş Kültür ve Türk Dil Kurumu Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir kitap fuarının son stantlarıyla sizlerleyim. Çok güzel stantlar gezdiğimizi düşünüyorum. Fuar fotoğraflarını çekerken ve yayınların hazırlık aşamasında çok keyif aldım. Umarım sizlerde okurken keyif almışsınızdır. Buyurun o zaman son stantlarımızı gezelim. 

2.Eskişehir Kitap Fuarı Maşuk - Serencam - Yeni İnsan ve Yüksek Başarı Yayınları

Merhabalar Salı sallanır mı bilmiyorum ama bugün cidden sallantılı bir gün. O zaman biz de stant gezmeye devam edelim. Yarın son stantla 2.Eskişehir kitap fuarına veda ediyor olacağız. O zaman sondan önceki stantlarımıza buyurunuz.

2.Eskişehir Kitap Fuarı İkü ve 44 Yayınları - Atatürk Kitaplığı ve Birkitap Yayınları

Merhabalar Güneşli bir Eskişehir günü ama yatağa düşüren cinsten. Cumartesi ve pazar günü de aynen bu şekilde güneşliydi ama ayazı insanın içine işliyordu. O zaman sıcacık kitap fuarı fotoğraflarıyla devam edelim. Bundan sonra son iki yayın kaldı fuar fotoğraflarında. O zaman geri sayım başlasın.

Denebunu Ekim 2017 Kutusu

Merhabalar Bu sıralar şanslı zamanlarımdayım sanırım. İki aydır üst üste denebunu kutusunu talep edebildim ve çok da mutlu oldum. Aslında içinden çıkanlar değil önemli olan. Böyle bir paketin geldiği anda verdiği mutluluk.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Kalender - İskenderiye - İstanbul - Kronik Yayınları ve Ktp Kitap Kırtasiye

Merhabalar 2.Eskişehir kitap fuarı bitti ama geride bıraktığı fuar havası bende henüz bitemedi. Kalan yayın evlerini de kısa sürede bitirmeyi planlıyorum. Zira bekleyen çok fazla yayınım var ama paylaşmaya başlamışken yarıda bırakmak istemem. Ayrıca yayınlanmayan stantlara da haksızlık olur değil mi? O zaman buyurun stant gezmeye devam edelim.

1881 - 10 Kasım 193∞ - Saygıyla Anıyoruz

Merhabalar Bugün 10 Kasım.  Atatürk'ü anma ve Atatürk haftası aynı zamanda. 

1.İskenderun Kitap Fuarı 10-19 Kasım 2017

Merhabalar Hadi bugün güzel ülkemizin güzel bir şehrine doğru uzanalım ve bu yıl ilk kez kitap fuarı heyecanı yaşayacak olan şehrimizin fuar heyecanına ortak olalım.

2.Eskişehir Kitap Fuarı İnsancıl Kitabevi - Mühür Kitaplığı ve 6:45 Yayınları

Merhabalar Bugün Eskişehir olarak sisli bir sabah uyandık. Gerçi dün akşamdan da vardı ama sabah daha da boğucuydu. Kış geldiğinde nefes alacak yerimiz kalmıyor maalesef. O zaman biz de nefes aldıracak görüntülerle devam edelim. Stantlarımıza buyurunuz efendim.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Pagoda - Anayurt - Süleyman Kocabaş Yayınları, Murat Eğitim Kurumları ve Denizposter

Merhabalar Bugün yine çok renkli stantlardayız. İnsanın kendinini buralarda resmen kaybediyor. O zaman hadi bakalım gezmeye devam.

Kitap Kardeşim Var

Merhabalar Bugün 2.Eskişehir Kitap Fuarı stant gezilerimize ara veriyoruz. Çünkü bu sabah çok güzel bir paket aldım ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Pegasus - Ephesus ve Ren Yayınları

Merhabalar Sizler bu yazıyı okurken ben bugün Eskişehir il sınırlarından birazcık uzaklaşmış turlarla geziyor olacağım. O zaman buyurun gününüze aydınlatacak ve içinizi ısıtacak stantları gezmeye.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Tekin - Ferfir - Acun ve Tunç Yayınları

Merhabalar 2.Eskişehir kitap fuarı stantlarımız bitmedi ama eskiye göre az kaldı. Kimseye haksızlık etmemek adına hepsini birden yayınlamak istemiyorum. O zaman bugün nerelere konuk oluyoruz? hemen gezmeye başlayalım.

36.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı / Tüyap 04 - 12 Kasım 2017

Merhabalar İstanbulluların ve büyük bir heyecanla İstanbul'daki düzenlenecek kitap fuarını bekleyenlerin çok sevineceği bir haberle geldim. Bu yıl 36.sı düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı kısaca Tüyap İstanbul kitap fuarı. O zaman şöyle bir İstanbul'a uzanalım ve yarın başlayacak olan kitap fuarının detaylarına göz atalım.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Nemesis Nora - Olimpos ve İki A Yayınları

Merhabalar Buz gibi bir Eskişehir gününden sesleniyorum size. Resmen kuru bir ayaz var  burada ve bu sabah -6 dereceyi gösteriyordu dereceler. O zaman içimizi ısıtacak sıcacık kitap görüntüleriyle bugüne renk katmaya devam edelim.

2.Eskişehir Kitap Fuarı Kafkas Araştırma Merkezi - İşler Yayın Grubu ve Gece Kitaplığı

Merhabalar Fuara gidemeyenler için bana kalırsa 2.Eskişehir kitap fuarının ayrıntılı fotoğrafları fuara gitmişsiniz hissi uyandırdı diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi? O zaman vakit kaybetmeden bugünkü stantlarımızı gezmeye başlayalım.